Marčullkas Marčullkas komentáře u knih

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Snažím se knížky moc nekritizovat, protože každý ať si v knížce najde co potřebuje, ale tady jsem asi trochu zklamaná. Moc povyku pro nic, zápletka dobrá, ale jinak průměr. Dobrá reklama dělá hodně, ale čemu/komu věřit? . . .

03.05.2017 3 z 5

Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Pro mě velmi inspirativní kniha, která mě nutila k zamyšlení.

17.04.2017 5 z 5

Život bez pšenice Život bez pšenice William Davis

Život bez úplné pšenice bych nejspíš nezvládla, ale zamyslela jsem se nad našim stravováním a jídelníček omezila o pečivo.

09.04.2017 1 z 5

Života sladké hořkosti Života sladké hořkosti Lída Baarová (p)

Jsem toho názoru, že za přečtení příběh stojí. Do jaké míry je smyšlen a obalen netuším. Můžeme si už jen domýšlet.

29.03.2017 4 z 5

Biomanželka Biomanželka Michal Viewegh

Řadím mezi oddechovou a vážně lituji Mojmíra! :)

25.03.2017 4 z 5

Můj život po životě Můj život po životě Michal Viewegh

Přeji mu jen to dobré a hodně síly! Knížka byla odrazem ode dna!

19.03.2017 5 z 5

Láska, tělo a smrt Láska, tělo a smrt Arnošt Lustig

díky LiStOVáNí jsem si mohla přečíst tuhle knížku.

19.03.2017 3 z 5

Skála Skála Peter May

Knihu jsem přečetla jedním dechem, nádech antracitové a tmavě modré barvy, tak na mě ostrov Lewis zapůsobil. Drsný život na ostrově a boj o přežití v sobě samém. Návraty do dětství protkané tajemstvím a nadějí ...

06.03.2017 3 z 5

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Příběh je citlivě napsaný a čtenáře do poslední chvíle udržuje v napětí.

27.02.2017 4 z 5

Ostrov Entry Ostrov Entry Peter May

Byla jsem v napětí od začátku až do konce. Závěr knížky jsem hltala a více se dozvíte až si ji přečtete :)
Knížka stojí za přečtení.

12.02.2017 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Hartl opět nezklamal.
Výborné čtení bavila jsem se jak u Veronika tak u Jáchyma. Oceňuji nápad s dvojrománem!

01.02.2017 5 z 5

Volali jste záchranku? Volali jste záchranku? Viliam Dobiáš

Doporučuji!
Knížka by měla být rozhodně povinnou četbou všech potencionálních pacientů záchranné služby.

01.02.2017 4 z 5

Dešťová hůl Dešťová hůl Jiří Hájíček

Opět brilantní práce, zajímavé téma a návraty do dob minulých zbožňuji. Ano Rybí krev mě absolutně dostala na kolena a nasadila laťku hodně vysoko, ale nemám strach, že by Děšťová hůl u čtenářů neobstála!

29.12.2016 4 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Knížku jsem si koupila na doporučení, ale jsem bohužel trochu zklamaná, závěr je nečekaný, ale celý příběh je takový zvláštní. Nehodnotím negativně, ale ani ne kladně spíš průměr.

18.12.2016 2 z 5

Pěšky mezi buddhisty a komunisty Pěšky mezi buddhisty a komunisty Ladislav Zibura

Dlouho jsem se tak skvěle nepobavila :)!
Jen nedoporučuji knížku číst ve vlaku :D můj hlasitej smích musel spolucestující šokovat!

16.11.2016 5 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Opět jsem velmi spokojená! Za mě rozhodně ANO!
Konec opět šokující a nevyzpytatelný !!

16.11.2016 5 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

Opet dalsi vydareny kousek! Napeti akce a strhujici konec. Bravo!!

19.10.2016 5 z 5

Deník Dity P. - Kuchařka Deník Dity P. - Kuchařka Dita Pecháčková

!!! TA VAZBA !!! Knížka se mi během JEDNOHO odpoledne co jsem si ji prohlížela CELÁ ROZPADLA !!! :(

18.10.2016 4 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Po dlouhé době to pro mě byla "nářez" knížka jsem spokojená, překvapená a šokovaná! Příběh skvěle promyšlenej a napínavej!

13.10.2016 5 z 5

Vertigo Vertigo Patrik Girgle

Jsem mírně rozčarovaná, ale tohle mě nadzvedlo ze židle! Nechci být kritická, ale novela je šílená! Mám úctu k lidem co dovedou napsat knihu, ale tohle?!

04.10.2016 2 z 5