Marčullkas Marčullkas komentáře u knih

Playground Playground Lars Kepler

Nikdy si nečtu komentáře a recenze před tím, než si knížky přečtu sama, ale na Playground jsem slyšela mnoho negativních reakcí.
Nemyslím si, že by knížka byla tak nevydařená. Musíte mít náladu na čtení o přechodu a balancováním mezi životem a smrtí. Ano se závěrem knížky jsem měla trochu problém, ale za mě ANO!

02.10.2016 4 z 5

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Hodně silný psychologický příběh!
Hltala jsem stránku po stránce a nestačila jsem se divit, jak bylo vše opět promyšleně propleteno, aby nám příběh /osud/ dával smysl. Neskutečný, tak silný.
A konec? Ten si přečtěte!

25.09.2016 5 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Téma je náročné a těžké a je třeba příběh patřičně vstřebat a i po přečtení nás nutí k přemýšlení a kladení si otázek proč? Je mi smutno z toho co se dělo! Z toho, že to nedokázal nikdo včas odvrátit.

20.09.2016 5 z 5

Nadšení z knihy nemůžu sdílet za mě ne :( ač mě to mrzí! Mám ji koupenou a doma v knihovně, ale měla jsem hodně práce s dočtením knížky. Snad příběh osloví mnoho jiných!

08.09.2016 2 z 5

Soukromé pasti 1 Soukromé pasti 1 Lenka Wimmerová

Čtivá knížka.
Všechny povídky se mi líbily.

16.08.2016 3 z 5

Lucerna v temnotě Lucerna v temnotě Deborah Lawrenson

zpočátku jsem měla problém se začtením, ale nakonec jsem knížku přelouskala, ale závěr knížky nudný a "nemastný, neslaný" .

14.08.2016 2 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Po dlouhé době výborná knížka, kterou jsem přečetla během chvilky. Skvěle jsem se bavila, ale místy jsem cítila hořkou pachuť života, ale v konečném důsledku je knížka velmi vydařená a lidská.
DOPORUČIJI!

06.08.2016 5 z 5

40 dní pěšky do Jeruzaléma 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura

Za mě rozhodně výborná knížka a skvělé vyprávění.Mile jsem se bavila v parných letních dnech. Těším se na další knížku a věřím, že se další dočkáme!

02.08.2016 5 z 5

Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Musím souhlasit s ostatními, bohužel zklamání.

28.07.2016 2 z 5

Sanitka Sanitka Ivan Hubač

Za mě oddechová knížka, na motivy seriálu. Nepřekvapila, ale ani nezklamala.

04.07.2016 3 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Marika Šoposká

Oddechová knížka, která nenadchne, ale ani neurazí! Knížka na pohodu...
Jen mám pocit, že se poslední dobou roztrhl pytel s knížkami podobného typu.

17.06.2016 3 z 5

Žítkovské čarování Žítkovské čarování Jiří Jilík

Knížka mě zaujala hlavně tím, že jsem Hodulíková a máme kořeny ve Starém Hrozenkově :) ... Ráda jsem si přečetla zajímavou knihu o ženách s výjimečnými schopnostmi!

12.06.2016 5 z 5

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Bohužel mírné zklamání.
Jsem ráda, že jsem u této autorky začala Bábovkama, jinak bych po další knize nesáhla.

31.05.2016 3 z 5

Pod sněhem Pod sněhem Petra Soukupová

Jediné co mi na celé knížce vadilo bylo "do prdele" "ty vole" ... nadávky sester.

25.05.2016 4 z 5

Zmrzlina s příchutí záměru Zmrzlina s příchutí záměru Olga Path Štiplová

Mně se knížka celkem líbila je syrová a neosekaná!
Chvilkama oddechovka jindy zase těžká přesně tak, jak to píše sám život.

14.05.2016 3 z 5

Kafe @ cigárko Kafe @ cigárko Marie Doležalová

Knižku nedoporučuji číst naráz, ale postupně.

06.05.2016 3 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Chlapi mě neskutečně bavili! Nasmála jsem se a je to skvělá oddechovka. Doporučuji

06.05.2016 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Bábovky jsou čtivé, milé, lehce syrové, láskyplné, trpké, pravdivé, poutavé, ironické, mateřské, naivní, bolestivé.

02.05.2016 4 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Opět vydařený kousek!
O napětí a akci není nouze a závěr knihy mě překvapil a šokoval.
Jen se teď po přečtení asi budu bát být sama doma.

28.04.2016 4 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes