mareksevc komentáře u knih
výborné postapo scifi , na svetovej urovni by som povedal , super atmosféra aj budovanie príbehu, deju určite siahnem po pokračovaní
prijemné čítanie , tretí diel by som radil kvalitou k jedničke
čítal som už dosť skutočných svedectiev z fronty a preto mi tento očividne vymyslený príbeh aj ked založený na určitých skutočných udalostiach prijde pomerne slabší
trochu iná atmosféra ako v prvej časti ale príbeh pokračuje zaujimavo
ku knihe som sa dostal na zaklade početu hodnotení , nemal som od nej žiadne očakávania ale je to pekne napisaný pribeh a tie fotky to len podčiarkuju , pokračovanie by som si nemal nechať ujsť
psychologický thriller viac ako horor ale dobrá kniha, nemá to kvalitu formátu temného leta ale aj tak pútavé čítanie, skoro až povinná literatúra pre každého rodiča :) kto váha odporučam
zaujímavé čítanie, forma denníku a fakt že autor strán si denník pisal viac menej pre seba tomu dodáva trochu iný rozmer aj ked miestami su niektoré výrazy a situácie pre čítatela menej zrejmé , ako celok pre človeka čo ho zaujima 2. svetová vojna určite stojí za prečítanie
3,5 * keď zvážim rok v ktorom bola kniha napísaná tak je naozaj nadčasová , ešte takých 100 strán textu by som určite zniesol :)
historicky velmi putavé čitanie, na ktorej strane autor stál hodnotiť nebudem lebo som v tej dobe nežil
rozhodne zaujímavé čítanie
úprimná spoveď bez politického pátosu a o to vzácnejšia
super čítanie , oceňujem autorove stránenie sa od politiky
velmi dobrá séria , premyslený svet aj postavy, všetky časti kníh dávali zmysel pri vysvetlovaní postáv a ich pozadia, posledný diel naozaj dobrý až ten áno rýchly koniec kde by som čakal viac vysvetlenia a možno nejaké stránky navyše, každopadne ako séria určite 4,5/5 až mi ostalo smutno že to cele skončilo !
miestami pomalšie ale stále velmi zaujímavé séria , zaujimavý svet aj postavy * všetko to spolu super funguje
super diel a ten prológ bol naozaj nutný k pochopeniu postáv a aj veľmi dobre napísaný , rád siahnem po pokračovaní
premyslený svet , rozvíjanie príbehu a postáv bez hluchých miest , velmi dobré čítanie - určite odporučam
celkom solídne Bečko od slovenského autora, niektoré logické chyby proste treba ignorovať :)
solídne zakončenie aj ked na prvý diel to rozhodne nemá, čakal som viac odpovedí na otázky