mareksevc

pomalší začiatok nech vás neodradí ! prvých cca 100 strán sa kniha tvári neurčito , pokračovanie však ten začiatok plno vynahradí, čím dalej tým lepšie, pôvodne som chcel dať 4* ale za posledných 170 strán som sa rozhodol pre plný počet , krasna kniha a krasny príbeh

Metro bolo kvalitativne na inej urovni ale ako taka oddychovka sa to dá, slovensky preklad miestami zvlaštny trochu bijuci do očí , na pokračovanie som zvedavy

wau , myslím že namiesto hodnotenia knihy odporučim každému aby sa posadil a užil si tuto jazdu v čase , klobuk dole pred autorom

táto kniha ma jednu velku smolu a to tu že Beznadej je jedna z najlepšich knih od Kinga a ludia ich preto porovnavaju vedla seba, ked si odmyslim rovnaké mena postáv tak je to velmi dobrá paralela ku knihe Beznádej, akési predjedlo ku fantastickej Beznadeji ktora je za mna asi top kniha od Kinga, každopadne ma Strážci prijemne prekvapili a zabavili a 4 * su akuratny počet

vela myšlienok nadčasových , mne osobne nesadol štýl písania bol v tom trochu chaos

Shawshank 5*, žiak 4* , telo 5*, dychanie 4*
telo bolo uplne skvele, pripomenulo mi to knihu temne leto !

plný počet už len za HMLU, na tuto temu by som vedel od Kinga prečítať celu knihu, ostatok poviedky extra kvalita !

3,5 * Klec duší je uplne iná kniha ako všetko, čo som doteraz čítal, číta sa velmi lahko a začiatok je urobený velmi dobre, postupom čítania ale dej zašne robiť odbočky až sa sám zapletie, koniec mi prišiel velmi slabý, ale stratou času by som to nenazval, svet knihy ma velký potencial, resp keby vyjde pokračovanie by som po nom určite siahol

obstojné pokračovanie, ak sa vám páčila jednotka tak dvojka neurazí , za mna to rozhodne nebola strata času, a osobne by som prijal dalšiu knihu z univerza triffidov !

objavené vdaka tejto stránke ! neskutočne nadčasová kniha, dobu predbehla snad o 50 rokov . Posledných 60 strán som si vychutnal najviac a určite siahnem po pokračovaní , samotná myšlienka konca sveta v tejto podobe je fascinujúca

jedna z top 10 kingoviek ,, mňa osobne to zaujalo od prvej stránky a je tu všetko čo King tak dobre vie , hlavne ten boj dobra a zla

informačne super, ale v kapitolách je podla mna dosť chaos ale som rád že niekto otvoril a spracoval tému rodáka z BA ktorý sa stal uspešnym vojakom

prvá polka knihy naozaj výborná , svet ktorý Kulhánek popísal by si zaslužil aj filmové stvárnenie , druha polka a záver neurazili , nad knihou som ešte par dni premyšlal ako to cele autor myslel