Marie F. komentáře u knih
Průměrné čtení. Celou dobu jsem se ptala, co Kinga tak vyděsilo. Mě tam neděsilo nic.
Opět velká reklama, ale nestálo to za to. Nudné, rozvleklé, děj se táhl a neuchvátil mě
Trochu zklamání. Pokus o klasickou detektivku v duchu P. D. Jamesové. Ale měla si vzít inspiraci ohledně důležitosti vraha:-( Tohle je totální zklamání. Psychologicky dobré, čtivé, ale detektivka je slabá. Je to jen krimi, žádné stopy k vyřešení jsem nenašla
To se nedalo, připomíná to slohové cvičení žáka třetí třídy. Je to krkolomné a přemýšlela jsem, co chce vyjádřit. Postava něco udělá a autor hned vysvětlí, co udělala. Postava něco řekne, autor vysvětlí, co řekla. Ale musel to natahovat, detektivní záhada je o ničem
Fakt jsem se nenudila a občas jsem koukala. A místy jsem se děsila a znechutila se. To myslím jako chválu:-) Čte se to rychle, je to napínavé, zábavné a je tam hodně zápletek. Konce jsem neuhádla, mé typy byly špatně. Povídky nemusím, tyto mě přesvědčily, že žánru dám šanci. Je to jiné než "Naše heslo Apokalypsa", je to jinak napsané. Obě byly fajn
Kombinoval, až překombinoval. Bylo to odhadnutelné a žádné překvapení se nekonalo - už po přečtení anotace se dalo typnout, jak to dopadne. Žena a dva muži - klišé:-( Zklamalo mě to, protože vím, že ho lidé chválí a jsou z něj unešeni. Já tedy nebyla. Sněhulák dobrý motiv, ale ve finále tam ani být nemusel, byl tam jen pro efekt. A pokud se nemýlím, tak tady autor prozradil vraha z první knhy (tu jsem nečetla). Na zadek jsem si nesedla a mrzelo mě, že je to tak průhledné
Kniha vyšla, neboť jsem ji dostala k narozeninám. Mám ráda Agathu Christie a tohle je něco v duchu Christie a Carra. Byla jsem spokojená. Osobu vraha jsem tušila, ale nenapadlo mě, kdo to je :-) Takto to nedává logiku, ale pochopíte :-) Jak se vrah dostal do místnosti, tam jsem typovala špatně. Četlo se to hezky, kniha má spád. A líbí se mi, jak autorka píše. Nenudila jsem se
Thriller o nebyl a ani horor. Nepřišlo mi to ani jako detektivka. Škoda peněz a času
Postavy ploché, nijaké a papírové. Vypadá to jako scénář a ne beletrie. A nejhorší je, že vykradla knihy Agaty Christie! Zlodějina
Kniha měla všechno kromě DĚJE!!!!! :-))))))))))))))))))))))) Že to vydali a vyhrálo to ceny - dobrý vtip
Nudné a předvídatelné. Únosce se dal uhádnout lehce. Napínavé bylo jen to, co prožívá hrdinka "ve vězení". Zbytek průměr
Pěkně napsaná kniha. Ale dala bych jí jinou obálku a hlavní hrdinku bych nechala zestárnout o pět let. V anotaci je to prezentováno jako kniha pro děti. Styl hezký, lepší než 15 mínus, tam se příliš vysvětlovalo a vzdychalo a úpělo
Nalákalo mě jméno autora a reklama. Ale nechápala jsem ...... doteď nechápu
Zajímavý nápad, hodně čtivé, dobře napsané. Ale nenadchl mě ani nevtáhl do děje tak, že bych to hltala. Vrah se dal odhadnout a napadla mě i shoda mezi dvěma časovými rovinami. Ale píše kultivovaně a oproti staré gardě Cimický, Cílek, Uher, Fieber je to příjemné osvěžení
Ubohost prvního řádu. Nalákala mě reklama a slova o "slavných osobnostech". Bylo to ve stylu Blesku a jako jindy se nadávalo na dnešní poměry. Detektivní záhada nebyla důležitá a celé to bylo o ničem. Pan autor rád komentuje a povídá si, ale ne každého čtenáře jeho názory zajímají a je na ně zvědavý v detektivce
Víc se mi líbily povídky Chuť na hřích, působí profesionálněji. Tyhle jsou zase víc srdeční záležitost a umím si představit, že čtenářky se v nich najdou. Mně se líbily duchařské a ty co řešily věci mezi nebem a zemí. Baví mě autorčin styl psaní
Pro mě nepochopitelné: první půlka nudné řeči o ničem, druhá půlka by vystačila na několik thrillerů. Já to dočetla celé, ale nedivila bych se, kdyby to někdo odložil na začátku. Mohl udělat kompromis, aby to bylo čtivé od začátku
Žádný trhák, nic šokujícího, ale dobře se čte. Na chvíle relaxu ideální. Celkově to rpostředí připomíná Agathu Christie. Ale na ni nemá
Průměrné čtení, občas jsem se pobavila. Ale ty hrubky?