marion111 komentáře u knih
Výborná kniha.
Rada bych si precetla i dalsi pokracovani ze zivota Helenky Souckove.
Nádhera, při čtení knihy jsem si vybavila svoje dospívání.
Moc hezká kniha. Jsem ráda, že nás máme autory, kteří umí napsat takovéto poutavé příběhy ze života.
Velké překvapení, tahle kniha - a příjemné překvapení! Je to sice severská detektivka, ale psaná úplně jiným stylem. Jsem moc ráda, že jsem na tuto autorku narazila. Aniž by v knize byly popisovány různé zvrácenosti, podrobný popis vraždy, mučení atd, je tahle kniha napínavá od začátku do konce. No - a smutná.
Sebastian Bergman - dokonalá serie ! S napětím jsem sledovala seriál Most - a tohle je naprosto stejné! Vzrušující čtení, při kterém mrazí, hrdinové se spoustou negativních vlastností - a přesto si je čtenář musí zamilovat.
Netušíte, zda bude pokračování?
Mně se tato kniha líbíla moc - je to vtipné, milé a pohodové čtení, od kterého jsem se nemohla odtrhnout.
Nádherná, milá kniha - možná nastal čas, abych si ji přečetla znovu.
Dostala jsem tuhle knihu v první třídě, od dědečka - první kniha, kterou jsem přečetla SAMA! :D
Knihy od Yrsy mě nikdy nezklamaly. Při četbě této knihy mě chvílemi mrazilo, spojení thrilleru a duchařiny bylo skvělé!
Pohlazení po duši, návrat do dětství, milé vzpomínání...jedna z nejhezčích sbírek, co znám. Děkuji.
Po Agatě Christie druhý autor detektivek, na kterého jsem v raném mládí narazila a zamilovala se do jeho knih. Myslím, že jsem přečetla všechny... ted , po mnoha letech si dávám repete a musím říct, že knihy tohoto autora jsou pořád dobré, pořád mohou oslovit spoustu čtenářů, navzdory obrovským horám severských detektivek ,které nás zavalily ( ne že bych nebyla spokojená, ráda jsem se nechala zavalit) .
Pátý díl a opět parádní. Přečteno jedním dechem.
...intrikánka a sociopatka Alex mi opravdu pila krev. :D Doufám, že v dalších dílech se už nebude vyskytovat.
Mně se kniha dost líbila. Poctivá detektivka, dobře vykreslené postavy...na prvotinu výborné. Těším se na pokračování.
Fialový autobus byla první kniha, kterou jsem od Maeve Binchy četla . Neuvěřitelně milé a pohodové čtení ... jako všechny její knihy, ale Fialový autobus - ta je má nejoblíbenější, tu miluji ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ...dávám pět hvězd - a pět srdíček .
Jedna z nejbáječnějších knih mého dopsívání . Anna mě provázela celé mládí, četla jsem ji snad 20x .