marion111 marion111 komentáře u knih

Darda Darda Irena Dousková

Výborná kniha.
Rada bych si precetla i dalsi pokracovani ze zivota Helenky Souckove.

20.02.2019 5 z 5

Oněgin byl Rusák Oněgin byl Rusák Irena Dousková

Nádhera, při čtení knihy jsem si vybavila svoje dospívání.

20.02.2019 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Moc hezká kniha. Jsem ráda, že nás máme autory, kteří umí napsat takovéto poutavé příběhy ze života.

30.09.2018 5 z 5

Indická nevěsta Indická nevěsta Karin Fossum

Velké překvapení, tahle kniha - a příjemné překvapení! Je to sice severská detektivka, ale psaná úplně jiným stylem. Jsem moc ráda, že jsem na tuto autorku narazila. Aniž by v knize byly popisovány různé zvrácenosti, podrobný popis vraždy, mučení atd, je tahle kniha napínavá od začátku do konce. No - a smutná.

08.05.2018 5 z 5

Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

Sebastian Bergman - dokonalá serie ! S napětím jsem sledovala seriál Most - a tohle je naprosto stejné! Vzrušující čtení, při kterém mrazí, hrdinové se spoustou negativních vlastností - a přesto si je čtenář musí zamilovat.
Netušíte, zda bude pokračování?

13.05.2017 5 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Mně se tato kniha líbíla moc - je to vtipné, milé a pohodové čtení, od kterého jsem se nemohla odtrhnout.

02.05.2017 5 z 5

Rybaříci na Modré zátoce Rybaříci na Modré zátoce Karel Nový (p)

Nádherná, milá kniha - možná nastal čas, abych si ji přečetla znovu.

Mezi brášky - Bráška Lajdáček Mezi brášky - Bráška Lajdáček Josef Filgas

Dostala jsem tuhle knihu v první třídě, od dědečka - první kniha, kterou jsem přečetla SAMA! :D

Kořist Kořist Yrsa Sigurðardóttir

Knihy od Yrsy mě nikdy nezklamaly. Při četbě této knihy mě chvílemi mrazilo, spojení thrilleru a duchařiny bylo skvělé!

02.07.2024 5 z 5

Tichá vůně slov Tichá vůně slov František Novotný

Pohlazení po duši, návrat do dětství, milé vzpomínání...jedna z nejhezčích sbírek, co znám. Děkuji.

15.12.2019 5 z 5

Překupník Překupník Ed McBain

Po Agatě Christie druhý autor detektivek, na kterého jsem v raném mládí narazila a zamilovala se do jeho knih. Myslím, že jsem přečetla všechny... ted , po mnoha letech si dávám repete a musím říct, že knihy tohoto autora jsou pořád dobré, pořád mohou oslovit spoustu čtenářů, navzdory obrovským horám severských detektivek ,které nás zavalily ( ne že bych nebyla spokojená, ráda jsem se nechala zavalit) .

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Výborná kniha, ráda doporučuji a těším se na další díly.

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Pátý díl a opět parádní. Přečteno jedním dechem.

...intrikánka a sociopatka Alex mi opravdu pila krev. :D Doufám, že v dalších dílech se už nebude vyskytovat.

Zapletení Zapletení Zygmunt Miłoszewski

Velké překvapeni,tahle kniha. Přečteno jedním dechem.

12.06.2017 5 z 5

Zrnko pravdy Zrnko pravdy Zygmunt Miłoszewski

Výborná detektivka!

12.06.2017 5 z 5

Kolibřík Kolibřík Kati Hiekkapelto

Mně se kniha dost líbila. Poctivá detektivka, dobře vykreslené postavy...na prvotinu výborné. Těším se na pokračování.

11.06.2017 5 z 5

Fialový autobus Fialový autobus Maeve Binchy

Fialový autobus byla první kniha, kterou jsem od Maeve Binchy četla . Neuvěřitelně milé a pohodové čtení ... jako všechny její knihy, ale Fialový autobus - ta je má nejoblíbenější, tu miluji ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ...dávám pět hvězd - a pět srdíček .

13.05.2017 5 z 5

Anna ze Zeleného domu Anna ze Zeleného domu Lucy Maud Montgomery

Jedna z nejbáječnějších knih mého dopsívání . Anna mě provázela celé mládí, četla jsem ji snad 20x .

02.05.2017 5 z 5

Neviditelný Neviditelný Mari Jungstedt

Výborná detektivka, velmi dobře se čte.

14.04.2017 5 z 5

Dalajlamova kočka Dalajlamova kočka David Michie

Nádherná kniha za 5 hvězd.