Marketplace Marketplace komentáře u knih

Finále na dosah: Euro 2004, Portugalský deník Finále na dosah: Euro 2004, Portugalský deník Jaromír Bosák

Tak jsem si po letech připomenul jedno slavné tažení českých fotbalistů eurem. To vše obohacené spoustou zážitků Jaromíra Bosáka.

Káťa a Škubánek zase spolu Káťa a Škubánek zase spolu Josef Lamka

Takový klasický večerníček. Pěkné pohádky.

18.02.2023 5 z 5

Bing a jeho kamarádi Bing a jeho kamarádi kolektiv autorů

Oblíbené postavičky naší dcery v knižní podobě. Nenáročné čtení a ilustrace pro nejmenší.

18.02.2023 5 z 5

Bestie Bestie Mark E. Pocha (p)

Po viru omega a kanibalech další přečtená kniha od tohoto autora. Bestie - a to doslova. Napínavé, děsivé a ne tak nechutné jako kanibalové.

Srandičky kočičí partičky Srandičky kočičí partičky Agnieszka Stelmaszyk

Docela pěkné pohádky.

18.02.2023 4 z 5

Ateliér špičatých klobouků 1 Ateliér špičatých klobouků 1 Kamome Širahama

Docela pěkný komiks, který byl jako příloha časopisu Pevnost. Nicméně po dalších dílech netoužím.

18.02.2023 4 z 5

Bing - Pohádky na dobrou noc Bing - Pohádky na dobrou noc kolektiv autorů

29.01.2023 5 z 5

Aga Aga František Kotleta (p)

Aga je super. Je to zase dobrá Kotletovka se spoustou akce a hlášek.

Kamil neumí lítat Kamil neumí lítat Jennifer Berne

Krátká, hezky ilustrovaná pohádka.

Neplechy čerta Zbrklíka Neplechy čerta Zbrklíka Sandra Dražilová Zlámalová

Moc hezké ilustrace. Jednotlivé pohádky jsou pěkné a dlouhé tak akorát.

Človíček a Človíčka Človíček a Človíčka Pavel Teisinger

Moje oblíbené večerníčky. Už jsme si s dcerou četli Človíčkova dobrodružství a ty se mi zdáli o fous lepší.

Mera: Proti proudu Mera: Proti proudu Danielle Paige

Jen málo komiksů mě zaujalo jako tenhle. Povedená kresba a celkem zajímavý děj.

Oko čarodějnice Oko čarodějnice Nelly Černohorská

Taková krátká jednohubka. Ani ne tak strašidelné, ale napětí tam je. Docela dobrá knížečka.

23.12.2022 4 z 5

Poutník z Mohameda - Alláhův hněv Poutník z Mohameda - Alláhův hněv František Kotleta (p)

Tak na tuhle perlu od Kotlety jsem se chystal dlouhlo. Super počteníčko. Kniha má spád a ani chvilku jsem se nenudil.

23.12.2022 5 z 5

Tajemství rodiny M. Tajemství rodiny M. Pavlína Jurková

Pěkný příběh. Po přečtení dětem hrozí, že budou chtít potkana :-)

Bůh hromu znovuzrozený Bůh hromu znovuzrozený Jason Aaron

Kresba není pěkná a je chaotická, to samé příběh. K tomu některé hůře čitelné fonty. Za mě 0 bodů. Ale netvrdím, že se to jiným čtenářům nebude líbit.

23.12.2022

Kolo osudu Kolo osudu Barbara Cantini

Taková knížečka na 1 večer. Nečekaný konec, ale jinak mi to přišlo takové o ničem.

18.12.2022 2 z 5

Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Hned začátek knížky je nudný a vůbec mě nebavil. Hláška:"Do prasečí řiti",je trapná a v knížce se objevuje extrémně často. Druhá část knížky byla zajímavější. Snad vyjde další díl dříve a jeho kvalita stoupne.

04.11.2022 4 z 5

100 nejznámějších pohádek pro unavené rodiče: Z celého světa 100 nejznámějších pohádek pro unavené rodiče: Z celého světa Michaela Tychtlová

Vypadalo to na krátké a pěkné pohádky, zůstalo u toho krátké. 100 nejznámějších pohádek z celého světa? Já jsem znal tak jednu nebo dvě. Některé byly sice docela pěkné, ale většina mě ani dceru nezaujala.

13.10.2022 2 z 5

Rudý vrabčák Rudý vrabčák František Kotleta (p)

Po slabším a klidnějším třetím díle, přichází opět Kotleta a je tu zase pekelná jízda kapitána Bouchače a lorda Mrdáka. Legie mě prostě baví. Kniha má spád a člověk se ani chvilku nenudí. Nechybí spousta super hlášek. Už se těším na Agu.

13.10.2022 5 z 5