marki.dvorakova marki.dvorakova komentáře u knih

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Moc jsem nevěděla, co od této knihy očekávát. Ale celou dobu je čtenář v napětí, co se vlastně stalo a jestli je Cass opravdu blázen. Konec byl pro mě opravdu nečekaný. Určitě stojí za to číst :)

08.03.2020 4 z 5

Líbánky Líbánky Tina Seskis

Tak tahle knížka mě hodně nebavila a dost jsem se přemáhala ji vůbec dočíst. 3/4 knihy nuda, skoro nic se nedělo kromě fňukání hlavní hrdinky a vrácení se do minulosti. Posledních pár stránek konečně nabídlo nějakou "akci", ale ten konec to zase úplně zazdil. Zrovna thrillerem bych tuto knihu nenazvala. Konec je spíš k smíchu.

19.02.2020 2 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Zatím nejlepší díl z této série

15.11.2020 5 z 5

Jíme zdravě ze spíže Jíme zdravě ze spíže kolektiv autorů

Super recepty z běžně dostupných surovin

26.04.2020 5 z 5

Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

Knížky od Markéty mě prostě baví. V tomhle příběhu se prolínají postavy i z předchozích knih, ale člověk je nemusí předtím nutně číst, i tak pochopí všechny souvislosti. U knížky jsem se pobavila, byla napjatá a na konci i dojatá. A prvky z budoucnosti mě hodně bavily. Za mě 5*/5* a těším se na další autorčinu knihu, snad brzy :)

17.05.2020 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Člověk se občas ztrácí, kdo je vlastně kdo :D Ale jinak se kniha četla dobře.

22.04.2020 4 z 5

Cupcake – Velký sen o malém dortíku Cupcake – Velký sen o malém dortíku Lelí Hnidáková (p)

Zbožňuju Lelí a její cupcakes v její kavárně :) A tato knížka je opravdu poklad mezi kuchařkami. Nejenom, že tam najdete recepty na spoustu receptů na těsta a krémy, ale hlavně je tam i příběh Lelí. A celkově je kuchařka krásné zpracovaná, barevná a má super fotky.

02.01.2020 5 z 5

Láska & gelato Láska & gelato Jenna Evans Welch

Že začátku jsem se do knihy vůbec nemohla začíst a chtěla jsem ji odložit. Ale četla jsem dál a nějak mě pohltila. Byla to fajn oddechovka, romantika a ještě navíc v mé oblíbené Itálii.

21.05.2020 4 z 5

Deník Bridget Jonesové Deník Bridget Jonesové Helen Fielding

Bavil mě film a tak jsem sáhla po knížce, měla jsem chuť na nějakou romantickou oddechovku. Neurazilo, ale čekala jsem trochu víc. Uvidím, zda si někdy přečtu ještě další díly.

06.03.2020 3 z 5

Žádný sex, je úterý Žádný sex, je úterý Tracy Bloom

Super oddechovka sfouknutá za dva dny. Příběh mě bavil, v některých pasážích jsem se dost pobavila, v některých jsem byla i dojatá. Daniel mě bavil nejvíc :D Knihu jsem si vybrala díky čtenářské výzvě.

23.02.2020 4 z 5

Spermie v kelímku Spermie v kelímku Ivana Kulhánková

Naprosto skvělá kniha. Mohla bych to číst pořád dokola ❤️

20.02.2020 5 z 5

Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Kniha se dobře četla, ale konec zůstal hodně otevřený. Před knihou jsem viděla seriál, takže jsem od knížky asi čekala trochu víc. V tomhle případě se mi víc líbil seriál než kniha.

16.01.2020 3 z 5