MarKy95 komentáře u knih
První díl byl pro mě nejlepší, ale tenhle byl zase lepší než druhý. Brzo v ranních hodinách jsem měla dočteno, protože panebože. ❤️ Těším se na další autorčiny knihy. 4* za to že jsem nebyla tak nadšená, a úplně mi nesedl Isaak, nevím co to... Kaden nasadil laťku vysoko..
Na knihu jsem se hodně těšila.. ze začátku mi dlouho trvalo, než jsem se začetla. Docela mi nesedla Jess... ale Blake byl fajn....hokejista no:)
Po mém menším maratonu fantasy jsem sáhla po této knize a nemám slov. Od začátku mě kniha bavila a četla se úplně sama. O tom konci, ten mě tak naštval, že jsem z toho pomalu nemohla usnout. Jsem zvědavá, jak to ještě vše dopadne, takhle to přeci nemůže/nebude končit! :D Pokud seženu v pdf, přečtu to snad i originále. :)
Od knihy jsem čekala docela dost, když je všude tak propagovaná, ale bohužel, velké zklamání.
Knoxovi a Naomi jak kdyby bylo 16, a celkově nesympatický.
Skvělý díl, dle mého názoru nejlepší kniha ze všech z obou sérií. Hodně se mi líbil pohled do minulosti. Těším se na další díl a rozhodně tuto knihu doporučuji.
Moc pěkná kniha. Minulé dvě knihy pro mě byly strašné. Těším se na další.
Ačkoliv nepatřím do této věkové kategorie, kniha se mi moc líbila. Za pár hodin přečteno. :) Milá oddechovka.:)
Většinou tenhle žánr nevyhledávm, ale kniha byla dost dobrá. Čtivá, a furt jsem si říkala, co se ještě může stát horšího? ????
Na začátku mě kniha moc nenadchla, ale pak se to postupně rozjelo a byl najednou konec. Krásná, čtivá, vtipná kniha, kterou si určitě přečtu znovu :))
Taková slabší kniha než na co jsem zvyklá třeba od E. Kennedy.
Bohužel, dle mého názoru docela nešťastně zbytečná kniha.
Hezká knížka navečer, dej nic moc překvapivého ale čte se to samo. Trochu mě štve že další díl má vyjít až za rok.