Marla komentáře u knih
Těžko komentovat autora, který mě nikdy nezaujal a tak se pane Hrabale omlouvám, ale pokusila jsem se to přečíst jen kvůli čtenářské výzvě.
Slepičí polévky byl kdysi ohromný hit, hltali jsme je já i moji kamarádi. Teď už nadšení pro jejich chuť trochu vyprchalo, nicméně čten je to stále zábavné.
S každým dílem poznáváme Josii víc a víc, poznáváme proč je taková, jaká je. Jsem zvědavá, jaký bude další díl! Opět jsem četla se zatajeným dechem....
Nebavilo mě to, nedokázala jsem se začíst, takže nedočteno a rychle vráceno do knihovny.
Výborná kniha! Životní příběh pana Hecla se čte jako dobrodružný román, jedním dechem.
Velmi pohodová a vtipná knížka, dobře jsem se bavila.
Knížka plná laskavě sarkastického humoru. Skvěle jsem se bavila.
Velmi zábavné, svěží a čtivé povídky. S lordem Petrem se člověk nenudí .
Nalezena v knihobudce, přestěhovala se k nám domů. Vtipné a příjemné čtení, knihy této autorky mám moc ráda.
Velmi zajímavá a zábavná kniha o historii stravování, našla jsem v ní spoustu informací o jídle, které jsem vůbec nevěděla, poučila jsem se i zasmála.
Výborná kniha! Královsky jsem se bavila tou směskou sociální satiry, detektivky, romantiky a tajemství. Zakončení celého příběhu byla už jen třešnička na dortu a když k tomu připočtu, že jsem ji pořídila v akci knížkodej za 29,-kč, tak je moje knihomolství dokonale uspokojeno:).
Výborné a s velkou lehkostí a odstupem psané čtení o náročné práci.
Milé a oddychové čtení pro všechny milovníky čičinek, micinek a kočiček.
Vytaženo z vyřazených knih v místní knihovně. Herriot prostě do odpadu nepatří, přestěhoval se do naší knihovny:). Vždycky se mi moc líbilo, s jakou lehkostí popisuje tvrdý a náročný život veterináře v polovině 20. století, v tomto díle navíc za 2. sv. války..
Přečetla jsem několik stránek, pak už jsem jen listovala. Nebavilo, nedočteno, rychle vráceno do knihovny.
No, šlo to, dočetla jsem, ale že bych ji ještě někdy zase musela číst, to fakt ne....
Milá knížka, moc hezky se četla. Dokonce ji s potěšením přečetl i můj drahý a ten jen tak něco nečte:).
Velmi milá a příjemná anglická detektivka, taková jaké mám ráda: anglická vesnice, poněkud excentričtí obyvatelé, dávná tajemství, vše plyne bez spěchu...určitě se poohlédnu i po dalších dílech.
Velmi hezké a vtipné vyprávění o tom, že když se chce, tak to jde:)).
Bohužel nedočteno. Bylo to tak hrozně depresivně napsané, že mě to málem spolklo, takže v rámci zachování duševní svěžesti jsem knihu velice rychle vrátila do knihovny.