marmar123 marmar123 komentáře u knih

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Po Servazovi úplně jiná (za mě o dost horší) liga. Za mě je to spíše kniha na způsob P.Maye a jeho Ostrov Lewis trilogii. Servaz je podle mého názoru lepší, napínavější, poutavější, víc vtáhne do děje.

29.11.2017 2 z 5

Kniha hřbitova Kniha hřbitova Neil Gaiman

úžasná kniha, moc mě bavila, plynula nenásilně a najednou byl konec :)

27.06.2017 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Kniha roku? Zpoved alkoholicky, ktera ve svych opileckych vyjevech neco udela a pak premysli proc to vlastne udelala, zdlouhave cteni s prilis jasnym vyustenim. Docetl jsem s vypetim sil.

27.01.2016 1 z 5

Afganec Afganec Frederick Forsyth

Moc hezka napinava kniha, michani fikce a historickych faktu, spousta historickych, faktografickych, politickych informaci nekdy zpomaluje dej, ale prispiva k celkovemu dokresleni situaci.

09.02.2016 4 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Moc prijemna severska kriminalka. Poutave, ctive, mozna s malinko rychlym koncem.

15.01.2016 4 z 5

Vnější tma Vnější tma Cormac McCarthy

temné, ponuré, děsivé

03.01.2018 5 z 5

Nesmírný Nesmírný Jussi Adler-Olsen

nejslabší co jsem od Jussiho četl. Roztahané, divný děj i závěr. Oddělení Q mám rád, ale toto se nepovedlo.

20.12.2017 1 z 5

Ďáblova slza Ďáblova slza Jeffery Deaver

super námět, spád, napětí, rozuzlení... fakt moc dobré počteníčko

06.04.2017 5 z 5

Vyjednavač Vyjednavač Frederick Forsyth

vyborna kniha, prvni polovina me bavila vice, ve druhe polovine je az moc nahod.... jinak super.

22.08.2016 4 z 5

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

dobry namet, pritazeny dej, americky superhrdina, konec hoodne roztahany.

21.07.2016 3 z 5

Už je tady zas Už je tady zas Timur Vermes

nedocetl jsem. kniha mi vubec nesedla, prislo mi, ye se autor prilis nuti do komicko-tragickych situaci, prestoze chapu, ze toto je smyslem tohoto pribehu,

29.04.2016

Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Vyborne, napinave cteni, nenasilne prolinani casovych rovin, krasne zacleneni nove postavy Asada, ktery vystupuje i v dalsich dilech Adlera Olsena.

02.03.2016 4 z 5

Plavec Plavec Joakim Zander

Perfektni kniha, citlive zasazene dejove linie, ktere se nenasilne protnou. Sokujici zvraty v zivotech hlavnich postav. Zanderuv prvni roman? Moc se tesim na dalsi!!!

15.01.2016 5 z 5

Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Krasna oddychova kniha. Napad s dvojcaty Holger a Holger je super. Spousta nadsazky, nenuceneho humoru. Snad jen zaver byl trochu rozvlacny a prisel mi 'utnuty', mene promyseny.

12.01.2016 4 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

některé pasáže mi přišly zbytečné a byly v knize jen pro prodloužení děje. epilog působí jako příprava na další knihu, snad s větším spádem.

18.10.2017 3 z 5

Nikdykde Nikdykde Neil Gaiman

super Gaiman

27.06.2017 4 z 5

Skrýš Skrýš Dean Koontz

na mě moc přitažené

27.06.2017 3 z 5

Washingtonský dekret Washingtonský dekret Jussi Adler-Olsen

Trochu jiný Olsen, dobrá kniha, trochu mi připomínala Orwella 1984.

03.05.2017 4 z 5

Český krtek v CIA Český krtek v CIA Vladimír Ševela

nedočetl jsem, chybělo mi vyústění zápletek, fakta byla a nebyla podložená, špatná čtivost

14.02.2017