Martiiiik

Tak toto bylo velmi zajímavé dílo.. Docela z toho šel strach :-D Občas i trochu víc :-) Střídání ve vyprávění z deníku Sáry kdysi a Ruthie dnes bylo dobré.. celý zprvu nejasný příběh se tak postupně skládal dohromady a až na konci se vyjevil v celé své hrůzné podobě.. A že to byl konec.. Brrr.. Jsem ráda, že je to jenom kniha a asi na výlet do lesa v zimě jentak nevyrazím.. :-D Takže doporučuji těm, kteří se chtějí trochu bát a rádi se nechají vtáhnout do strašidelného příběhu :-)

Zase výborná kniha, jako vždy :-) spousta zvířecích příběhů, šťastných i smutných.. a do toho autorovy zážitky z války.. a jsem moc ráda, že autor přežil.. i když si myslím, že o spoustě věcí autor nechtěl mluvit.. jako kdyby ta místa, kde by jinak bylo něco smutného, raději prokládal vzpomínkami na své civilní povolání.. láska ke zvířatům a touha pomáhat zde vychází z každé věty.. už teď se těším na další knihu :-)

Tak to zase ukáplo moře slz... Hrůzný příběh tří sester, o jejich nezdolné vůli a síle pramenící z jejich soudržnosti, ze slibu otci, že se navždy o sebe navzájem postarají, za každou cenu.. Část knihy je věnována jejich dalšímu životu, v Izraeli.. Je zde velmi důkladně vykreslený pocit viny přeživších.. A že může být devastující více než Nacisté.. a to do konce života.. Dnes už si neumíme představit, co si ti lidé museli prožít.. Ale i to málo stačí ke změně pohledu na svět... Hodně silná kniha, tak si dejte pozor..

Již se druhou knihou se autorka stala mou oblíbenou :-) Má příběh výborně zpracovaný, očividně bude pokaždé jiné prostředí :-) A hlavní hrdina se vždycky někam přimotá, občas ani nechce :-D Je to do detailu propracované, nejsou zde žádná hluchá místa.. a občas čtenáře čeká velké překvapení :-) Jsem zvědavá, co se bude dít v další knize :-)

Z minulé knihy jsem byla nadšená, tady už malinko méně.. Ne že by byla špatná, ale asi byla tak nějak průhlednější.. :-) Zase zajímavý příběh, zajímavé postavy, občas velmi děsivé.. :-D Konec se dal docela dobře vytušit, kromě detailu kdo :-D Jinak to bylo vcelku čtivé.. :-) A další knihu si určitě přečtu :-)

Na knihu jsem narazila náhodou a vůbec mě nenapadlo, jak moc se mi bude líbit :-) Super bylo, že se děj odehrával z pohledu více postav, společně se zápisky z deníku jedné z postav... Musím uznat, že jsem si ani trochu neškrtla, co se týče konečného rozuzlení.. I když zpětně to naprosto dává smysl :-) Takže za mě vřele doporučuji, jdu se pustit do autorčiny další knihy :-)

Autorka se knihu od knihy lepší, tohle byla úplná bomba :-) Zajímavé téma, trochu tradice, náboženství, maloměsta, lží, přetvářky, dobra i zla :-) Konec byl docela nečekaný, i když malé tušení tam bylo :-) Vřele doporučuji a už se těším na další knihu :-)

Super kniha, jako vždy :-) Četla se jedním dechem a přiznávám, že jeden den, to fakt nešlo odložit :-) A už teď se těším na další knihu :-)

Opět výborná kniha :-) Také souhlasím s předchozím komentářem, že příběh zmizelé dívky tam vůbec nemusel být.. Ale jinak výborné, konečně se člověk dozvěděl příběh Colterovy rodiny :-) Vždy se něco děje a člověk si říká "a teď přijde to, jak to bylo doopravdy" :-D, jak je pro autora typické :-) A také jsem docela zvědavá, jestli přijde další díl s Colterem Shawem.. Umím si docela dobře představit, že tato kniha by byla důstojným zakončením :-) I když by mi to bylo asi trochu líto :) Tak se nechme překvapit :-)

Tak u této knihy jsem měla velmi rozporuplné pocity.. Nejenže jsem měla pocit, že se pořád mluví o tom samém dokola, k tomu mě ještě hlavní hrdinka neskutečně lezla na nervy.. A to asi nejvíc, co se mi kdy stalo.. :-D Takže jsem celou knihu myslela na to, ať se konečně probere :-D Co ale zvedlo mé hodnocení byl příběh.. Ten byl hodně překvapivý.. Ale Spálená obloha a Vyvrhel se mi líbily trochu víc.. :-)

Kniha se mi moc líbila.. Nebylo to zase nic extra originálního, jen pěkný příběh, který nešlo odložit.. Člověk si musí počkat až do samotného konce, aby věděl téměř vše.. :-) Prolíná se děj tenkrát a nyní :-) Takže vše pěkně pomalu a postupně.. Četla jsem všechny přeložené autorčiny knihy a i tuhle mohu pouze doporučit :-)

Zajímavá kniha :-) Celou knihu je člověk napjatý, co se z toho nakonec vyloupne.. :-) Autor krásně udržuje čtenáře v napětí celý čas.. :-) Rozhodně je to velmi zajímavé téma a asi mě to ponoukne trochu si rozšířit velice povrchní znalosti problematiky :-D a věřím, že nebudu sama :-) PS: doufám, že konec knihy je opravdu fikce :-D kdo četl, pochopí :-) kdo ne, doporučuji přečíst :-)

Kniha se mi moc líbila, Karin je rozená vypravěčka.. Byly cítit velké emoce.. A člověk si to všechno dokázal při čtení krásně představit.. postava Anny byla úžasná.. tolik života.. prostě doporučuji

Řekla bych, že je to jedna z jeho horších knih.. Něco z toho by i klidně mohla být pravda.. :-D Ale některé části knihy si raději zakazuji si vůbec představovat :-D asi by mi pak i bylo pěkně blbě :-D A i když je to fikce, asi bych se, být některými osobami, necítila úplně dobře :-D Ale proč ne.. :-D Ale rozhodně už knihu znovu číst nebudu :-D

Tak tato kniha byla ještě lepší než první díl s Jimem Clemem :-) a to byla výborná kniha :-) skvělý příběh, výborně propracovaný :-) jen to téma bylo hodně smutné a s pokračováním děje se to jen stupňovalo.. a na konci i slzička ukápla.. takže tak :-) vřele doporučuji :-)

(SPOILER) Za mě docela slabota.. Oblíbený strašidelný dům.. Ten byl hezky vykreslený.. Úplně u toho mrazilo.. Ale celý ten příběh? Apokalyptické zrůdičky, to jako fakt? :-D Love story v domě v zasněženém a zmrzlém lese.. :-D Trochu kýč.. A ten konec, kdy autorka očividně nevěděla co s tím.. Toť můj subjektivní názor :-) Předchozí knihy se mi líbily trochu více :-)

Tak toto je velmi zajímavá kniha :-) Asi jsem ještě nenarazila na žádnou, kde by se autor obracel přímo na čtenáře, v druhé osobě... Jako kdyby byl čtenář součástí příběhu.. :-) Jinak to bylo na mě místy zbytečně natahované.. Zajímavé bylo i to, jak se prolínalo líčení toho, co se děje právě teď, se zpětným analyzováním skrz detektiva Clema.. :-) Je to opravdu hodně neobvyklé :-) Celé.. :-D Doporučuji :-)

Kniha mě docela bavila.. asi nejlepší z toho, co napsal po roce 2012 a co jsem četla :-D I když na mě je tam trochu moc vulgarismů, příběhy byly docela dobré.. Taková čarodějka bych ale asi být nechtěla.. :-D V rámci podpory české literatury proč si čas od času nevybrat i tohoto autora :-)

Hezky čtivý románový příběh :-) Zajímavé je vyprávění ze strany Veroniky i Jáchyma.. Nejdříve jsem četla příběh z pohledu Veroniky a to bylo asi dobře :-) Opačně by se mi to asi hůř dávalo dohromady.. Ale to je jen můj náhled :-) Je to takové lehké odpočinkové čtení.. :-)

Kniha ve mě zanechala rozporuplné pocity.. Některé povídky se mi moc líbily, první dvě např., jiné, např. Odd, vůbec.. Nebylo to tak zlé, ale dala bych si radši nějakou autorovu detektivku, ideálně nového HH :-D ale zase za přečtení stojí :-)