martin4950 komentáře u knih
neskutečná sranda. Tempo je mnohem rychlejší než u lotra. Doporučuji v češtině, anglicky si přečtěte lotr.
Je to Dostojevskij, k tomu nemá cenu nic dodávat, prostě paráda. Doporučuji
Ano bobčinskij a dobčinskij nastoupí vystoupí se třemi haranty.
člověk se k těmgle srandám musí vracet, bo ssu dost složitý. Ale jeder přečtení stojí za to, nekecám.
Jojo Leskov je dobrej spisovatel. Doporučuji všem fanouškům legendárních ruských spisovatelů 19. století.
Very nice kniga. Ty ortodoxní židové nejsou tak nezajímavý. IAS je ta kniha fakt solidní
Nemám rád psychopatky a nejsem zženštilý duševně vadný Maur.
Opravdu mi sedí tento druh yumoru. Překrásná komedie z období Rakousko-Uherska a těším se až si přečtu další díly.
Osobně se mi toto drama zdá jako komedie. Othello furt žvatlá nějaké nesmysly, kdykoliv kamkoliv přijde. Velmi jsem se nasmál, když své ženě dal šátek, který upletli v Africe z kůží panen, nebo když na ni řval něco o ohni a síře. Doporučuji tuto klasiku
Jojo, konečně dědek psal i o spodině společnosti, a to dosti pjenkně. Hezký pohled na soudní systém v Rasiji. Doufám, že v našich soudobých věznicích to vypadá trochu lepšejc
preferuji haška, ale ujde to ig. BriTSkej humor má svůj Schmrnz.
Levin je bourák, sice neumí střílet, ale doma má harém??
Lužina jsem si jakožto fanúšek šachů dosti užil a Popravu si ještě jednou přečtu až budu pod vlivem, bo to je slušná ptákovina.
Doporučuji přečíst v angličtině, je to velká sranda. Rozhodně zkoukněte stejnomenou operu vod Strausse
Have you e'er erred ere? Nerozumím ani slovo, ale jistě v těch slovech bude nějaká souvislost, či co.
Geniální námět, biblická tématika má svůj šarm. Doporučuji Straussovu stejnojmennou operu.