martina.tim martina.tim komentáře u knih

Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

Prostě klasika. Je to skvělá knížka. Bavila mě od začátku až do konce. Plavat v Temži bych si nelajzla.

03.10.2018 5 z 5

Tři dámy na zhubnutí Tři dámy na zhubnutí Lucy Diamond (p)

Skvěle napsaná knížka, která mě motivovala k určitým věcem. Příjemně jsem se bavila a fandila všem třem hlavním hrdinkám. Při čtení jsem se smála, ale byla zároveň i napnutá. Super oddechovka, která mě nadchla.

09.03.2018 5 z 5

Tiché dívky Tiché dívky Eric Rickstad

Sakra, ten konec!!!! Já chci další díl. Musím mít další díl :D Jinak skvělý příběh. Bavil mě od začátku až do konce. Vřele doporučuji. :)

24.09.2017 5 z 5

Deník mého stínu Deník mého stínu Claire Kendal

Takže to bylo dost nervydrásající čtení. Tedy aspoň pro mě. Netuším, jak bych se zachovala já v její situaci, takže ji nebudu nijak soudit, ale hlavní agresor byl vyšinutý magor. Ta bezmoc, kterou cítila Clarissa si člověk ani nedokáže představit. Co se týče stylu psaní, tak mě se četl hravě. Žádné zmatečnosti jsem nezaznamenala a příběh plyne tak jak má. Doporučuji silnějším povahám.

24.08.2017 5 z 5

Erotický knižní klub Erotický knižní klub Connie Kostel Spittler

Za mě super oddechová četba, která mě zbavila čtecí krize :). Líbilo se mi to, jak autorka ztvárnila teorii chaosu, že jsem měla občas sama chaos :D. Každopádně pěkně počteníčko a nešlo se odtrhnout.

04.05.2017 5 z 5

Smrt a jiné vrcholy mého života Smrt a jiné vrcholy mého života Sebastian Niedlich

Naprostá bomba :). Skvěle podaná podoba smrti a knihu jsem měla velice rychle přečtenou, protože jsem ji nemohla odložit. Chvílemi jsem si říkala jestli vůbec někdo do toho důchodu dojde :D :D Těch lidí co tam umíralo kolem Martina bylo dost, ale nadruhou stranu "vo tom to je" :D Takže příběh pobavil, skoro rozbrečel, a nadchl.

23.04.2017 5 z 5

Pamatuji si vás všechny Pamatuji si vás všechny Yrsa Sigurðardóttir

Hm... za mě zklamání. První polovinu knihy jsem přečetla jako po másle, ale poslední stovka stran už mi přišla nějak natahovaná. Nějak jsem se nemohla dobrat a hlavně dočkat konce až jsem přeskakovala odstavce. Asi jsem od ní mnoho očekávala a mé zjištění, že duchařiny mě nebaví.

16.02.2017 3 z 5

Mefisto Mefisto Tess Gerritsen

Opětovně brilantně napsaný příběh. Děj kroužící okolo satanismu a čirého zla mě uchvátil. Člověk nemohl přestat číst. Vřele doporučuju :)

12.02.2017 5 z 5

Nízký tlak Nízký tlak Sandra Brown

Velice zajímavý příběh s ještě zajímavějším závěrem. Knížku jsem četla s chutí a u konce už jsem se nedokázala od knihy odtrhnout. Akorád mě vadil překlad knihy, nebo spíše zvolené spojení jako například "spodní kalhotky" což mě vždy děsně štvalo. Některé pasáže mi přišli jako vyplivnuté z googlu. Každopádně knihu doporučuji i když Skryté zlo bylo pro mě čtivější. :)

08.01.2017 4 z 5

Nic nebude jako dřív Nic nebude jako dřív Karin Slaughter

Opětovně skvělá kniha. Will je skvělý detektiv s pár chybami. Líbí se mi, že to není žádný playboy, ale normální chlap s normálními problémy. Angi mě pomalu začíná štvát tím, že se chová jak....V prvním díle jsem ji měla ráda, ale tady už moc ne. Will si zaslouží víc. Každopádně příběh byl poutavý a čtivý.

30.07.2016 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Tato kniha byla pro mě oddychovkou. Jelikož jsem ji četla po Mesiášovi tak mi přišla trošičku slabší kafe, ale prostředí starých sanatorií mě velmi láká! Minulost Kim Stoneové je velmi zajímavý. Mám v plánu si přečíst i další příběhy Kim Stoneové.

24.07.2016 5 z 5

Intenzita Intenzita Dean Koontz

Tuto knihu jsem četla bez přestání. Děs a hrůza v ní obsažená mě nepřestávala fascinovat. Neskutečně čtivý a famózní příběh. Zvrácenost a vrahova touha po krvi je neuvěřitelná. Vřele doporučuji.

09.07.2016 5 z 5

První hrob napravo První hrob napravo Darynda Jones

Musím přiznat, že mě tato kniha uchvátila. Byla vtipná, zajímavá a nešla jen tak odložit. Což z toho plyne, že se směle pustím i do dalších pokračování :)

17.04.2016 5 z 5

Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye E. L. James (p)

Já si nemůžu stěžovat. Dost se bavím :) zvláště ten rozhovor na začátku. Grey je opravdový hovado a já tuto knihu miluju. Zatím jsem v polovině a a ni jednou jsem se nenudila. Spíše naopak.

18.02.2016 5 z 5

Ti, co vidí Ti, co vidí J.R. Erickson

Mám ráda tuhle tématiku s duchy. Děj frčel svižně a aniž bych se nadála, tak jsem byla na konci. Pro mě velice povedená knížka, která mě vytrhla z krize. Bavila mě.

19.03.2023 5 z 5

Smrt paní Westawayové Smrt paní Westawayové Ruth Ware (p)

Za mě jeda z těch lepších knížek od autorky. Tahle mě opravdu bavila od začátku až do konce. :)

15.01.2023 5 z 5

Prasklina Prasklina Sharon J. Bolton

Tak to byla jízda. Po dlouhé době kniha od autorky, která mě chytla a nepustila. Po knize Malé temné lži, kterou jsem ani nedočetla, tak tahle byla naprostá bomba. Led, zima a pořádné psycho. Nejvíc se mi líbila ta prostřední část, kdy byla Felicity v Cambridgi a bojovala se svými vnitřními démony. Za sebe tedy dávám knize palec hore.

30.12.2021 5 z 5

Vražda na Velký pátek Vražda na Velký pátek Lee Harris (p)

Jednoduchá, odpočinková četba. Bavilo mě číst příběh bývalé jeptišky, jak se snaží začlenit do normálního a všedního dění městečka. Určitě se vrhnu na další díly.

18.05.2021 4 z 5

Tvar noci Tvar noci Tess Gerritsen

Nejspíše jdu proti proudu, ale mě se tato kniha náramně líbila. Zhltla jsem ji jako malinu. Je pravda, že to je jiná Tess, než jak ji známe, ale i tahle Tess mě překvapila a uchvátila. Ať to byl duch, démon, nebo jen Aviina představivost podnícená alkoholem, tak bych hned nějaký ten čásek v tom domě pobyla... "Tady v mém domě najdeš to, co hledáš."

29.01.2021

Zamkni poslední dveře Zamkni poslední dveře Riley Sager (p)

Naprosto strhující příběh, který mě nepustil ani na chvíli. Tato kniha je stejně dobrá jako předešlá Poslední lež. Předem doufám, že vyjdou i další knihy od tohoto autora, které si s chutí přečtu. Vřele doporučuji.

03.01.2021 5 z 5