Martina1725 komentáře u knih
Info o Keltské civilizaci. Na mě moc odborné, ale pár informací jsem si taky vytáhla.
Celkem náročná kniha. Jsou tam zajímavosti a náhledy do života Keltů, ale čte se těžko a někdy mě dost vadilo, jak pořád autor plive na naši kulturu (ne, že bych nesouhlasila, ale proto tu knihu nečtu, nemusí to být pořád dokola).
Kniha velmi zajímavá a přínosná. Jen občas vata a přišlo mi, že se autor odchyloval od tématu.
Kniha obsahuje keltský kalendář za který jsme ráda. Nicméně charakteristika znamení moc nevychází. Jsou tam i kouzla, která neplánuji zkoušet.
Autor v první polovině popisuje postřehy ze svého života, jak začal psát - některé jsou vtipné - a pak dává pár rad a komentuje, jak začít.
Odpočinková kniha i téma, jak dělaná na zimu pro ty, co se nedostanou na hory. Jen možná i trochu nuda.
Čte se těžce, ale je plná faktu, proto, kdo se chce o Keltech něco dozvědět, je vhodná.
Tahle knížka se mi fakt líbila. Odpočinkové čtení, zajímavý konec.
Dobře vykreslené postavy, zajímavé prostředí. Děj se někdy táhl.
Krásné, nezvyklé prostředí, krásná kniha. Opět další klenot do série.
Opravdu se mi líbila. Relativně stručně vysvětlena technika znakování + slovníček pro inspiraci. Doporučuji rodičům kojenců a batolat.
Takový průměr, za mě asi 2 povídky fakt zajímavé, pár jsem jich i přeskočila. Hodně je cítit, že to napsal herec.
Super příručka, jak na BLW. Chceme tuto metodu zkusit u syna.
Čtivý příběh, autorka má na čtenáře dobré háčky, zajímavý konec dobře uchopený. Smutné.
Jako dalo se to číst, ale místy jsem si říkala, že autor už dost ulítává. Škoda, po prvním díle, který mě zaujal se k tomuto vracet určitě nebudu...
Další ze série, která se mi líbila. Každá další je snad ještě lepší než ta předchozí. Letos se bohužel na pláž nedostanu, tak aspoň virtuálně pomocí této knihy a nebyla jsem zklamaná. Jako bych tam byla. A až se v Chorvatsku octnu opravdu, zkusím ochutnat ty rybí pokrmy a navštívit města a přístavy, o kterých autorka píše.
Mě se moc líbila, vtipná, jasná s příklady ze života i když nic nového,vše je příkladem zdravého rozumu.
Tahle kniha mě úplně vtáhla. Každý píše o romantice v Paříži a i když ji mám moc ráda, ocenila jsem osvěžující změnu prostředí až na Island i související severská jména postav. Líbily se mi i zápletky a postavy.