Martina1725 komentáře u knih
(SPOILER) Taková pohodová oddychovka, která začla, kde skončila předchozí. Jen teda opět klišé na konci.
Dojemný román o kterém budu ještě nějakou dobu přemýšlet. Doporučuji
Určitě zajímavá knížka, jen je škoda, že autorka víc nerizvedla temata. Nejsem si jistá, zda je možné se z této knihy automatické kresbě naučit.
Hezký příběh o cestování časem. Pár věcí, které mi neseděly a trochu zklamání z konce. Ale ani to mě nedoradí si přečíst další díl.
Zajímavé a důležité téma, jen mě občas zrušily literární vsuvky.
Určitě zajímavá kniha, jen mi nějak chyběl ještě hlubší ponor. Je dobře, že se o těchto tématech mluví a píše.
Velmi čtivý příběh, který se nedal odložit. Ovšem jedna nedořešená věc a klišé na konci.
Čte se dobře, jen na mě bylo docela dlouhé Turecko a dost krátké ostatní země. Hlavně Japonsko mohlo být delší. Inspirativní kniha.
Tahle mě přišla snad ještě poutavejsi než ta první. Za srdce mě chytlo několik zajímavých témat. Už se těším na třetí díl.
Určitě zajímavá kniha a škoda, že jsem ji nedostala do rukou, než jsem měla děti a porody. Ale přeci jenom trochu natřené narůžovo.
Nádherná kniha, je to kříženec mezi cestopisem a knihou osobního rozvoje. Nejlepší na tom je, že vás vezme do třech různých světů a mě bavily všechny tři.
Hezká kniha s příběhy i informacemi o bylinkách. Určitě si od něj přečtu víc.
Každý by si měl přečíst a doktoři by měli zkrácenou verzi rozdávat zdarma. Pak by ale možná přišly farma firmy o zisky...
Zajímavá a inspirativní kniha, jen se pak bohužel všechny techniky opakují.
Hezky napsané a kreativní. Jen hodně křesťansky zaměřené a chyběl mi dost podrobnější pohanský pohled.