Martina1725 Martina1725 komentáře u knih

Stříbrná čarodějnice Stříbrná čarodějnice Paula Brackston

Tahle se mi opravdu líbila. Nádherné prostředí a příroda, kde by i mě lákalo žít, dva příběhy, které do sebe krásně zapadly, živé a zajímavé postavy. Celé to bylo inspirující.

14.07.2022 5 z 5

Koncept kontinua Koncept kontinua Jean Liedloff

Někdy se dost těžce čte, ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Další odhalení a vysvětlení určitých příčin. Nějaký text by se dal z knihy vypustit, ale to gro by si měl přečíst každý

30.06.2022 4 z 5

Zimní čarodějnice Zimní čarodějnice Paula Brackston

Taková pohádka, milé čtení, děj celkem předvídatelný.

25.06.2022 3 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Romantika, dobré jídlo a Irsko. Trochu bych brala, kdyby tam bylo víc o škole vaření, ale to není záměr knihy. Určitě vyzkouším jídla a mám chuť se podívat jednou i do Irska.

14.06.2022 5 z 5

Ájurvéda Ájurvéda neznámý - neuveden

Takový obrázkový základ

07.06.2022 4 z 5

Ogham: Cesta vroubená příběhy stromů Ogham: Cesta vroubená příběhy stromů Jaroslava Karpíšková

Skvělá kniha pro někoho, kdo se chce dozvědět víc o Keltech, Druidech a hlavně Oghamu. Autorka píše velice citlivě a poutavě. Jsem ráda, že jsem si knihu přečetla a je to skutečný unikát na českém trhu.

01.06.2022 5 z 5

Jak přelstít ďábla - Tajemství svobody a úspěchu Jak přelstít ďábla - Tajemství svobody a úspěchu Napoleon Hill

Určitě by se dala kniha napsat bez zbytečného hádání se ďábla s autorem. Film a kniha Tajemství z tohoto určitě hodně čerpala. Neuškodí si některé principy osvěžit a já jsem tam našla i pár nových. Přečíst by si tuto knihu měl každý, kdo usiluje o osobní růst.

27.05.2022 5 z 5

Návrat Návrat Anne Jacobs

Tenhle díl se mi zatím četl nejlépe. Hezky propletený příběh postav.

21.05.2022 5 z 5

Pryč s kyselostí! - Jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze - Tajemství dlouhověkosti Pryč s kyselostí! - Jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze - Tajemství dlouhověkosti Kurt Tepperwein

Přečetla jsem plno nic neříkajících knih o zdraví. Kdybych přečetla jen tuhle, bohatě by to stačilo. Opravdu všem doporučuji, je to alfa omega zdraví a je tam vše dobře vysvětleno.

03.05.2022 5 z 5

Mlčící fontány Mlčící fontány Ruta Sepetys

Zajímavý příběh několika postav. Skvěle propracované a provázané. Od autorky si toho přečtu víc.

24.04.2022 5 z 5

Myšlením k bohatství Myšlením k bohatství Napoleon Hill

Určitě je kniha ve své době přelomová. Ovšem dnes je spoustu myšlenek již notoricky známých či už dávno překonaných.

19.04.2022 3 z 5

V jiné době V jiné době Jillian Cantor

Příběh vtáhne, ale trochu jsem zklamaná z prvku fantasy. Čekala jsem spíš historicko-romantický román.

06.04.2022 4 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Hezký, oddechový, na mě asi příliš předvídavý a sladký konec. Předchozí díly mě chytly víc.

03.04.2022 3 z 5

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Opět čtivá oddechovka. Bylo milé se vrátit zase do věku 20 let.

23.03.2022 5 z 5

Třetí zahrada Třetí zahrada Sarah Parsley (p)

Taková příjemná oddychovka. Čte se dobře a rychle a má i svou hloubku.

15.03.2022 5 z 5

Keltský šaman Keltský šaman John Matthews

Určitě dobrý návod pro ty, co se vydají na šamanskou cestu, ale byla bych opatrná jen z knihy. Určitě stojí za přečtení. Ale na praktikování bych byla opatrná.

13.03.2022 4 z 5

Runy v praxi Runy v praxi Edred Thorsson (p)

Kdo se zajímá o runy, určitě přínosná. Ale na další magické návody bych byla opatrná, pokud tomu člověk skutečně nerozumí.

04.03.2022 4 z 5

Poslední hvězda Poslední hvězda Radek Sterakdary Starý (p)

Líbilo se mi, jak autor pracuje s emocema. Na druhou stranu je škoda, že trochu víc ty emoce nerozvinul mezi postavami.

02.03.2022 3 z 5

Stříbrné město Stříbrné město Radek Sterakdary Starý (p)

Nejsem úplná cílovka. Je znát, že se autor inspiroval Zaklínačem. Líbilo se mi, jak má příběh promyšlený a taky tam bylo pár hlubokých myšlenek

17.02.2022 4 z 5

Keltské symboly - Magická síla symbolů I. Keltské symboly - Magická síla symbolů I. Sabine Heinz

Pár zajímavých informací, ale trochu stroze napsaná.

12.02.2022 4 z 5