MartinkaSl komentáře u knih
Super příběh, krásně se to četlo. Jsem zvědavá na druhý díl.
Z první povídky jsem byla nadšená.
Do druhé jsem se musela začíst, abych vůbec postavy pochopila a dokázala se do nich vžít.
Třetí povídka mě ze začátku vůbec nezaujala, ale od příchodu Addie do Starbucks už to bylo lepší.
Lehké čtení, líbila se mi propletenost příběhů.
Lehké a vtipné čtení. Knihu jsem četla jako první ze série a jsem naprosto ohromená! Děj byl lehce předvídatelný, ale to mě od čtení neodradilo.
Už se moc těším, až se podívám na film.
Do knihy jsem se nejdříve nemohla začíst, ale poté mě svým příběhem plným bolestí a smutku naprosto pohltila.
Ukázala mi další z hrůz války a donutila mě přemýšlet, že v dnešní době řešíme samé blbosti.
Krásná kniha!
Seriál jsem před čtením knihy neviděla, ale rodiče mi ji s nadšením doporučovali.
Kniha mě ze začátku bavila, oslnil mě i humor. Kdyby byla kniha poloviční bez výletu do Indie, dala bych jí 5 hvězdiček. Bohužel mi výlet do Indie zkazil celou knihu. Byl zdlouhavý a nekonečný.
První část knihy mě naprosto pohltila. Druhá a třetí část byly bohužel velmi obtížné na čtení. Obrovské plus pro mě byly vložené články z novin. Čapkova nadčasovost člověka až děsí.
Ke knize bych se ale už asi nevrátila.
Kniha se silným příběhem, který mě ze začátku moc neuchvátil. Ke konci mě ale naplno pohltil a konec jsem neskutečně prožívala.
Příjemné odpočinkové čtení. Některé povídky se mi líbily více, některé méně. Každopádně hvězdička nahoru kvůli zajímavě zpracované obálce a kvůli nadpisům povídek.
Harry Hole jako vždy nezklamal! Příběh mě okamžitě zaujal svou zápletkou. Musím přiznat, že jsem skoro do konce vraha neodhalila.
Musím říct, že mě sérioví vrazi od Nesba Moc baví!
Od knihy jsem moc neočekávala, ale naprosto mě nadchla! Konec se dal poněkud předvídat, ale i tak byla kniha nádherná. Obrovské plus za úžasnou poezii.
Oddychové čtení, ve kterém Doležalová odhaluje osobní pohled do zákulisí herectví. Některé články byly super, některé slabší. Jak jsem brzy zjistila, kniha nejde přečíst najednou - stávala se pro mě nudnou. Ideálně jsem četla 2-3 články za den. Hvězdička nahoru za úžasné ilustrace!
Super oddechovka. Začala jsem Veronikou, ale osobně se mi více líbil příběh Jáchyma. Líbila se mi propletení všech postav a nejvíce mě zaujal konec příběhu Jáchyma.
Ke knize jsem měla předsudky, že to bude typická teen knížka. Ale mile mě překvapila.
Cath mi okamžitě přirostla k srdci oproti Wren, kterou jsem nemusela.
Levi, to je prostě srdíčko. Hned, jak ho Cather spatřila, tak jsem se do něj zamilovala! A v průběhu knihy se mi to neustále jen potvrzovalo.
Skvělá odpočinková knížka, která byla plná úžasných myšlenek. V mnoha věcech jsem se s Aňou shodla a po přečtení knihy mi připadalo, jako by jsme se už dlouho znaly. Navíc jsem zjistila, že pochází z mého okolí.
Knížka byla lehce napsaná, kapitoly mi svou krátkostí skvěle sedly. Ohromné plus za ilustrace!
Opět velmi chytlavý a promyšlený příběh. Za mě ale bohužel slabší než Sněhulák.
Líbilo se mi, že ubylo alkoholu a že byl opět příběh nějakým způsobem osobní. Bohužel jsem se docela ztrácela ve jménech, ale to je můj problém.
Sedmý díl série Harryho Holea, moje první knížka od Nesba! Slyšela jsem od kamarádky, že Nesbø píše výborně, ale ne, že je génius!
Knížku jsem sice četla děsně dlouho, protože jsem neměla moc času, ale naprosto mě nadchla! Úžasně promyšlený mrazivý příběh, skvěle propracované charaktery a velkolepý konec!
Do knihy jsem se zpočátku nedokázala začíst, některé pasáže mi přišly nudné. Ale nakonec jsem se do knihy začtla, u některých pasáží dokonce pobavila. Ale nejvíce si z knihy nesu zátěž války, inspiraci sílou a výdrže Pavla a motivaci, abych byla lepším člověkem a snažila se být s každým v míru, i když to občas nejde.
Kniha plná nádherných myšlenek, která vás donutí přemýšlet nad životem. Doporučuji!
Čekala jsem typickou teen knížku, ale po přečtení první čtvrtiny knížky jsem změnila názor. Jude jsem sice ze začátku moc nemusela, ale nakonec jsem si ji i Noaha oblíbila.
Knížka s krásným příběhem a na zamyšlení. Hvězdička dolů za nekonečné kapitoly a za tak trochu očekávaný "happy end".
Ke knize jsem se dostala až při povinné četbě. Ze začátku mě námět knihy i kniha celkově dost zaskočila. Děj knihy mě začal bavit až ve druhé polovině, kde se začala ukazovat pravá tvář členů rodiny.