Mathiola8

No tuto knihu jsem musela trochu vydýchat. Na rovinu jsem vůbec nevěděla do čeho jdu.
Kniha je moc dobře psaná, líbila se mi. Jen byla pro mě velmi překvapivá a nečekaná.

Laskavost ️ Můj nový příteli jsi laskavý člověk. Děkuji ti za tuto knihu, za naději . Krásná kniha

Místy zajímavé, místy zvláštní, čekala jsem jiný konec.

To byla Kniha. Po Tateru jsem sáhla i po Cilce a wau. Nádherná duše to byla. Moc se mi líbilo zpracování, je to jako holt jejímu životu. Co vše prožila, čím si musela projít. Přečtěte si, doporučuji

Tak tahle spisovatelka opravdu ne. Tato kniha byla sice o trochu lepší než ta první, ale další už rozhodně ne. Občas jsem měla pocit, že jsem něco přeskočila, protože to nenavazovalo. Touhle knihou splním bod výzvy a s radostí ji předám dál.

Jasný důvod proč nesňupat perník. Viděla jsem film a jelikož mi připadal nic moc, vrhla jsem se do knihy. Existují věci mezi nebem a zemí, ale tady mi to připadalo spíše jako pohled do mysli narkomana. Zaujalo mě snad jen na začátku ten nález v blázinci a pak už to byla vesměs nuda. A dost mi nesedl Igor a jeho sprostá řeč a sobectví.

Četla jsem teď vice detektivek, i když nejsou u mě na prvním místě.
Volání kukačky je jedna z nejlepších. Líbí se mi jak velmi harmonicky plyne děj, vůbec jsem do poslední chvíle nevěděla, kdo je vrah. Smekám před spisovatelkou. Čtivé, napínavé, neočekávané. Doporučuji

Skvělá kniha, po jejím přečtení jsem si dokoupila všechny knihy série. Všechny jsem četla jedním dechem.

Nádherná kniha. Nechtěla se mi dočíst. Ale dočetla jsem. Autorka moc hezky píše. Po dlouhé době jsem četla romantickou knížku a bylo to moc hezké.

Až jsem byla překvapena, jak dobře se to četlo. A to takové knihy nevyhledávám. Moc hezky psané, až na některé erotické pasáže, kterých naštěstí nebylo moc.

Jo to mě baví. Charlie a její parťáci jsou prima. Tato druhá kniha byla o fous lepší než první, tak už se těším na další

Krásná kniha, přečetla jsem za den. Osudy jsou občas nevyzpytatelné.

Viděla jsem prvně seriál, ten se mi líbil, tak jsem koupila knihy a trochu s obavou začala číst. Musím však říci, že jsem byla příjemně překvapena. Kniha je čtivá, moc se mi líbila. Těším se na pokračování.

Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak už to jelo. Líbilo se mi více dějových linek, a líbilo se mi že všechny byly ukončené. Určitě si přečtu další

Zamotané, a konec jsem nečekala, tedy něco ano něco ne. Dalo se číst i dočíst.