Mathiola8

Skvělá kniha,, miluji knihy této autorky, vždy se dozvím něco nového o jiné části naší úžasné planety. Zpočátku jsem se nemohla začíst, ale to rychle přešlo, a pak už se četla krásně. Romantika na pozadí méně známých historických událostí. Jo, bavila mě.

Chvílemi překvapivá. Některé pasáže mě hodně bavily, jiné méně. Někdy se mi to zdálo už překombinované. Kniha je ale čtivá a plná zvratů. Zase něco jiného.

Jsem z knihy nadšená. Skvěle se četla. Je to třetí kniha, kterou jsem od autorky četla. Všechny můžu doporučit. Moc pěkné čtení.

Moje první od Murakamiho. Jelikož ráda běhám i píšu, tak jsem si ji vybrala a za mě je super. Určitě si přečtu i nějakou klasiku od něj, jelikož tato mě opravdu zaujala.

Zajímavá kniha psaná jednoduchým slohem s krátkými kapitolami. Skoro bych řekla bez emocí, i když nakonec dojem zanechá. Líbila se mi.

Moc hezky psané :) chvili jsem se ztrácela ve jménech, ale pak to začalo dávat smysl a pomalu se rozvíjet. Pěkné pohodové čtení

Po letech jsem se k Herriotovi vrátila a je pořád je stejně úžasný. Miluji jeho příběhy, jsou plné humoru, lehkosti, lásky. Výborná oddechovka:)

Některé příběhy mě povzbudily, některé naopak. Je to každopádně vhled do jiných životů a jiných prožívání podobných věci.

Nakonec jsem jí přečetla celou. Ze začátku mě však vůbec nenadchla. Asi bych jí dala jiný název. Některé myšlenky v ní jsou hezké. Ale už si novou knihu od paní spisovatelky nepřečtu.

Zajímavý pohled do zákulisí reportérů a spisovatelů, protkaný láskou.

Čím dál lepší. Moc mě to baví, je to napínavé, čtivé. Už se těším na další díl. Navíc krásná obálka knihy.