Matita310 Matita310 komentáře u knih

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Tak o téhle knize nějak nevím, co si mám myslet. Kniha ze života. I když konec tedy opravdu velice zvláštní.

04.04.2020 3 z 5

Polibek v Paříži Polibek v Paříži Catherine Rider

Zase jsou to ty čtyři hvězdičky. Knížka se četla sama. Pěkný příběh. Jeden jediný den a kolik věcí a zážitků se v něm dá popsat.

23.12.2019 4 z 5

Polibek v New Yorku Polibek v New Yorku Catherine Rider

Na pět hvězdiček to není, ale rozhodně je to pohodová kniha u které si člověk odpočine. Pěkný příběh.

18.12.2019 4 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Do této knihy jsem se nějak nemohla začíst. Dlouho jsem jí měla rozečtenou, než jsem na ní dostala tu správnou náladu a nakonec jsem jí přečetla jedním dechem.

30.09.2019 5 z 5

Dům ozvěn Dům ozvěn Barbara Erskine

Tak dlouho mě mamka přesvědčovala, ať si jí přečtu, až jsem to nevydržela a pustila se do čtení. Musíš říct, že se mi knížka četla moc dobře.

15.07.2019 5 z 5

Dvě ženy Dvě ženy Martina Cole

Martina Cole prostě nikdy nezklame. Další skvělá knížka, u které se nudit rozhodně nebudete. Už se těším na další její knihu.

06.04.2019 5 z 5

Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Konečně jsem se dočkala druhého dílu. Musím říct, že rozhodně stojí za přečtení. Ale první díl je první díl. Sběratel motýlů je luxusní. Už se těším na pokračování.

27.12.2018 5 z 5

Kyvadlo Kyvadlo Adam Hamdy

Musím říct, že chvílema mi přišlo, že je kniha zbytečně natahovaná. Začátek super, prostředek trošku nuda, ale konec vše zachránil. Rozhodně nelituji, že jsem knihu přečetla, ale na 5 hvězdiček to není.

16.12.2018 4 z 5

Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

Tak tahle knížka mi dala za poslední dobu zabrat asi nejvíc... Začínala jsem s ní na audioknize kvůli operaci očí... dočítala jsem už běžnou knihu... U této knihy se musí člověk stále soustředit na každé slovo... U některých částí jsem se musela vracet a číst je znovu, abych je pobrala... hodně složitá kniha. Ale rozhodně stojí za přečtení...

15.01.2018 3 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Tak u této knížky jsem se skvěle bavila. Příběhy byly zajímavé. Knihu jsem přečetla jedním dechem za jeden den. Doporučuji.

28.10.2017 5 z 5

Křik Křik Nicolas Beuglet

Další skvěle zvolená knížka... Celou dobu jsem čekala, jak to dopadne. Kniha je velice čtivě napsaná. Některé události mě velice překvapili. O to víc, že kniha je inspirována skutečnými událostmi. Doporučuji.

26.10.2017 5 z 5

Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Skvělé oddechové čtení.

13.10.2017 5 z 5

Psanci Psanci Martina Cole

Další skvělá kniha od této spisovatelky. Doporučuji.

22.09.2017 5 z 5

Past Past Andrew Fukuda

Celá trilogie byla super. Konec mě opravdu překvapil... Doporučuji!

22.04.2017 5 z 5

Hon Hon Andrew Fukuda

Na tuto knihu jsem narazila náhodou a byla jsem mile překvapená. Těším se na čtení dalších dílů.

26.03.2017 5 z 5