MAU256 komentáře u knih
(SPOILER) "Jsi úžasnej," zopakovala jsem a pak ho nejprve jemně líbnula na nos, jednu i druhou tvář a nakonec mu vtiskla něžný polibek na rty. Nathan se nenechal pobízet dvakrát. Přitiskl mě k sobě, jako by se bál, že když mě nebude dostatečně pevně držet, zmizím stejně jako jeho rodiče, a políbil mě s takovou intenzitou, až se mi zamotala hlava.
Tak to bylo hezké romantické počteníčko a hlavně od české autorky.
Ona rozmazlená princezna a on kriminálník? No tak to ani omylem!!! Oba byli zlatíčka. Moc mě pobavila babča a ty její hlášky. Knížku můžu jen doporučit...
"Čas se zastavil. Je potřeba učinit rozhodnutí," odpověděla mi. "Jaké rozhodnutí?" zmátlo mě, že po mně něco chce. "Ocitla jste se v životě jiné ženy. Nyní je čas se rozhodnout, zda tu chcete zůstat, nebo se vrátit zpět."
Jsem ráda, že jsem v databázi narazila na krásné hodnocení této knížky, a to mě přimělo si ji přečíst. Určitě doporučuji všem, kteří mají rádi historickou romantiku a cestování časem, já si to neskutečně užila. Doufám, že nás tato česká autorka překvapí další knížkou, která bude stejně čtivá...
"Co tě přimělo změnit názor?" "Změnit názor?" "Myslím, proč ses mi rozhodl odpustit?" Usmál se, jako bych mluvila nesmysly. "Miluju tě, Ruby. Na tom se nic nezmění." V jeho tváři se objevilo víc emocí než kdy dřív. Jeho oči se naplnily touhou. "Vždycky jsi to byla ty."
Další čtivý díl série. Kyla a Ruby spojuje minulost, ve které se jejich srdce zlomila. Po pěti letech se opět shledávají, jsou naštvaní a čekají od toho druhé omluvu. Ale jak to všechno vlastně bylo?
Sexem nabitý příběh, který se dočká šťastného konce.
Mě se knížka líbila, je to taková oddechovka, která se moc pěkně čte, autorky to prostě umí. Ocitáme se v nemocničním prostředí - doktor x sestřička, jenže to má háček, on je mladý a nechce se vázat, neboť je tu jen na čas, ona je starší a má syna. Jenže osud to s nimi myslí jinak, takže lásce se prostě vzdorovat nedá :-). Za mě zase hezký únik od reality všedních dní.
Má duše je tvoje. Bez podmínek. Dej mi vědět, jestli máš ty nějaké, které mám dodržet, aby sis ji chtěla nechat. Splním je všechny. Cillian
Cillian - bezcitný mizera, stálo ho to hodně sil, aby nic necítil. Jenže je tu ONA, a ta je jediná, která ho nenechá tak chladným, ač se snaží sebevíc. Rozbije jeho hradby, které si vytvořil kolem svých emocí, ale i ona má svojí hranici. Snažila se, dala mu tolik šancí a on je všechny smetl. Pohár, který se pomalu plnil, přetekl a Persy s ním končí, vždyť je to přeci to, co si sám přál nebo ne?
Knížka byla opět velmi čtivá, už se těším na díly dalších sourozenců, doufám, že nás autorka nenechá moc dlouho čekat.
Další krásně čtivý díl, ve kterém se posouváme o pár let dál, tentokrát se příběh týká Hannah a její velké lásky, jejíž cesta ke šťastnému konci však nebyla vůbec snadná. Nejedna slza mi ukápla pro Jarroda, to se mu nemělo stát. Ale jinak se nám "rodinka" pěkně rozrůstá. Už se těším na příběh Cola.
"Proč se život tak náhle změní," pokračovala jsem. "Jak je možné, že srdce přestane zčistajasna tlouct a okamžitě to ovlivní všechna další srdce, která se k němu připoutala? Ale je pravda, že v tom, co se Jarrodovi stalo, žádný smysl není, nebo aspoň žádný nevidím. Chtěla bych na to mít lepší odpověď, ale nemám."
Další krásně čtivý díl této série. Nate si v sobě nesl svoje démony minulosti a měl je v srdci jako štít. Byl to skvělý kamarád, takže Olivii na její žádost nemohl říci ne, vlastně ani nechtěl. Jenže Liv se mu dostala pod kůži a on dostal strach. Už se těším na příběhy dalších človíčků této partičky. Jako odpočinkové čtení, určitě doporučuji celou sérii.
Z hořícího domu vynesl tělo, které mělo být jeho manželky, jenže nebylo. Byla to Bree, kamarádka jeho ženy, se kterou se zrovna nemuseli. A v hořícím domě zůstala jeho žena a její manžel. Oba ztratili lásku svého života, ale bylo tomu vážně tak? Zrada, která se dostala na povrch, byla zničující, ale oni jí zdolali a zrodila se ta nejkrásnější láska. Už od začátku knihy je sice jasné, jak to zřejmě dopadne, ale bylo to krásně čtivé, určitě její přečtení doporučuji.
Po delší době jsem se dostala k pokračování série a musím říci, že jsem stejně spokojená jako s prvním dílem. Tady je nám odkryt příběh Johanny, která se stará o svého mladšího bratra Cola a matku alkoholičku, která jí jen sráží a manipuluje s ní, a otec? Ani o jednom z nich se zmiňovat nebudu, protože takový sr.či si to nezaslouží. Její sebevědomí je díky těmto dvěma na nule, to se však změní, když jí do života vstoupí Cam, i když jejich začátek nebyl zrovna z nejrůžovějších. Trošku mi bylo líto Malcolma, protože bylo vidět, že jí má opravdu rád. Jenže lásce se prostě poručit nedá. Knížka se čte sama, už se těším na další díl.
Knížka byla velmi čtivá. Tento díl byl vyprávěn z pohledu jak Madoca tak Fallon, to se mi líbilo více než v prvním díle. Bylo zde více sexu než v přechozím díle, ale asi taky více zrady a bolesti. Nechápala jsem, jak se mohla matka takhle zachovat. Ale vždycky se nějaká mrcha najde. No a teď bych uvítala i příběh Jaxe, ten by byl asi taky hodně zajímavý.
"Ty tři propletený trojúhelníky," lapala po dechu a vrhla na mě zoufalý pohled. "Znovuzrození, těhotenství, reinkarnace. Moji odvěcí průvodci, Madocu."
"Madocu?" zašeptala a natočila hlavu ke straně. "Co znamená ten nápis "Faleš"? Co ho máš vytetovanej na zádech...?" Zase nějaké otázky. "Tam ale není vytetováno "Faleš"." Posázel jsem jí záda polibky, ale odtáhla se a otočila se ke mně, v očích měla slzy. "Tak "Fallon"?" Tvářila se vážně na znamení, že to pochopila. Vzal jsem jí hlavu do dlaní a políbil na koutek pusy. "Nechal jsem si to vytetovat už před lety," vyprávěl jsem. "Nezapomněl jsem na tebe. Nikdy jsem tě nepřestal milovat."
"Zvonečku, ty jsi mi pomohla udělat tolik zásadních kroků, o nichž jsem si nikdy nemyslel, že jich budu schopný. Občas ti to taky musím oplatit." Begonie se zasměje. "My jsme tak divní." "Jsme to prostě my."
Musím souhlasit s komentáři, že to byla fakt sranda. Marshmallow - ten mě dostával svými kousky. Begonii nešlo nemilovat a Hayes, když ho člověk poznal lépe, nebyl to takový bl..ček. Nenechte se odradit obálkou, knížka určitě stojí za přečtení.
"Princ tě nezachrání, aingeal dian. Je uvězněný ve svém zámku a bojuje vlastní bitvu. Jsi připravená vystoupit ze svojí komfortní zóny a žít?" zeptal se téměř zlomeně. Nikdy jsem ho neviděla tak obnaženého. "Musíš dovolit životu, aby se tě dotýkal. Zlato, potop se trochu se mnou."
Opět další dokonalé čtení od této autorky, ve které máme další generaci. Hunter zazobaný spratek, kterému vše prochází, až do jednoho okamžiku, kdy to vážně přehnal. Sailor žije pro jedinou věc, a to dostat se na olympiádu. A z těchto dvou se stanou díky dohodě mezi jejich rodiči spolubydlící, kteří si navzájem pomůžou do života. Od knížky se nešlo odtrhnout, doufám, že nám autorka brzy dá další takto poutavé počteníčko.
Líbat se s Chasem, milovat Chase - to se jí nikdy neomrzí. Na chvilku přestal usmál se na ni a řekl: "... protože to je navždycky."
Krásné oddychové, romantické, ale straně moc rychlé, čtení. Než jsem se nadála byl náhle konec. Ale i tak se mi to moc líbilo, i když téma je profláklé - mladší sestra nejlepšího kamaráda. Ale určitě romantickým dušičkám tuhle jednohubku můžu jen doporučit.
Další čtivý příběh, který tentokrát popisuje Lukase a jeho měnící se život, když do něj vstoupila Valentina. Ta mne ze začátku vadila, ale když se o ní dozvíte víc, zjistíte, proč se chovala tak, jak se chovala. A úplně si dokážu představit toho malého andílka, který si všechny omotal kolem prstu.
Tak u téhle knížky jsem se tedy nasmála. Jedna lež a už se s Poppy táhla a jen se nabalovaly další. Jak se z této situace dostat ven, když se zamilujete do šéfa a on do vás, jenže to vlastně nejste vy? Oddechové, legrační a zároveň romantické čtení, určitě doporučuji.
Krásná romantická pohádka. Xavier - miliardář, který se po smrti své manželky stará o svojí dcerku. Své srdce uzamkl a lásce už nevěří. Jenže potřebuje na poslední chvíli pro svoji dcerku chůvu, a tak se do jejich životů dostává Joséphine. Ta ve své práci architekty dává výpověď a pomůže své kamarádce - stane se na pár týdnů chůvou desetileté dívence. Ač se oba snaží sebevíc, srdíčku se poručit nedá. A jak to všechno dopadne? Kdo má zájem o romantickou pohádku, můžu jen doporučit.
To bylo syrové, tajemné, manipulativní a strašně dobře čtivé. I když s takovýmto manipulativním typem bych já nechtěla mít nic společného, oni se k sobě hodí. A když už si myslíte, že vše bude super, tak bože, kde je další díl. Takhle ukončit knihu, to je snad zločin :-) !!!
Smutný příběh o smrti a o tom, jak se ti, kteří tu zůstali s ní musí vyrovnat. Každý se se svým smutkem vypořádává jinak, každý se s tím snaží vyrovnat, ale nemusí na to být sám. Je to čtivá knížka, i když se smutným příběhem, kterou mohu jen doporučit.
"Co je tvoje dnešní jediná maličkost?" zeptám se, zatímco přecházím po sousedovic trávníku směrem k naší zahradě. "Ty".
Políbím ho. Před svými rodiči. Před Jeffem. Před všemi, kdo nás možná míjejí. Líbám ho, protože to je na dlouhou dobu naposledy.
"Počkám na tebe," zamumlám. "Budu tam, až budeš připravený. Až budeme oba připravení."
Nedokázala jsem odhadnout, jak dlouho jsem spala, ale když jsem se vzbudila ucítila jsem hlavu na svém břiše. Pohladila jsem jeho vlnité vlasy a tiše řekla: "Vrátil ses."
Krásný příběh. Určitě ale doporučuji nejprve si přečíst knihu: Milovaný nevlastní bratr. Budete mít potom jiný náhled na postavy. Dostat do kupy zlomené srdce není nic jednoduchého. Ale se sousedem, který vypadá tak sexy a má dva krásné psy, se to nakonec podaří, i když to nebude tak jednoduché. Miluji knihy od této autorky, jsou krásně čtivé a romantické, mohu jen doporučit.
Krásný erotický románek. Co se stalo Zoe, bylo odporné. Její pomstou bylo "vystoupení" v erotickém klubu, před těmi, kteří jí tolik ublížili. Tímto se chtěla odprostit od minulosti a s penězi, které za vystoupení dostala, začít nově žít. Jenže s jejím "vystoupením" se nejen jí změnil život jiným směrem. Rhys, majitel erotického klubu, který byl zlomený smrtí své přítelkyně, měl svá pravidla. Jenže vstupem Zoey do jeho světa se změnila i jeho pravidla. Bylo krátké, erotické, velmi čtivé. Doufám, že autorka bude pokračovat příběhy i jejich přátel. Je to taková jednohubka, pokud chcete nepřemýšlet a vypnout v tomto uspěchaném světe, je to ideální knížka.