MedvidekS komentáře u knih
Fantasy čtu dvakrát do roka, takže nemůžu porovnávat. Nicméně tento příběh se mi velice líbil a postavy jsem si oblíbila. Jediné co se mi nelíbilo, byly někdy až přehnané vulgarismy. To mi tam prostě nesedělo.
Mně se knížka moc líbila! Nejen proto, že miluju medvědy, ale i proto, že to není žádný tuctový styl a knížka vás navnadí na zamyšlení se.
Čekala jsem maličko víc… nicméně aktuální téma, k zamyšlení.
Knížku jsem přečetla jedním dechem. Začátek super, zvrat za půlkou byl wow, ale uvěřitelný. No ale ten konec? To už bylo bohužel moc… “Pět kroků od sebe” je o level výše.
Skvělá knížka, kde se postupně protínají dvě časové linie. Děj ubíhá a všechny ženské hlavní postavy vám musí být sympatické. A jako bonus krásná obálka.
Zvláštní styl psaní. Neobyčejné příběhy obyčejných lidí, ale mně osobně to nesedlo :-(
Silné příběhy dvou silných žen. Skvěle napsáno a donutilo mě to “vygooglit si” o nich všemožné informace.
Vcelku brzy autorka sama odhalí, jak se věci mají a rychle si to pospojujete. Škoda...
Na knížku jsem narazila díky knize Než jsem tě poznala, a ze zajímavosti si jí přečetla. Pesimistické čtení! Ale jednou za čas je dobré si připomenout, že svět není růžový:-)
Skvělé čtení, i přes velice smutný děj. Knihu jsem přečetla jedním dechem.
Ale jo, čte se to dobře. Ale pro mě to nebylo ono. Asi proto, že je to vyprávěno jen ze strany jedné osoby a některé kapitoly jsou docela zdlouhavé.
Originální smutný příběh se špetkou černého humoru. Krátké kapitoly se skvěle čtou.
Nádherný kouzelný příběh a nádherná knížka. Tu si v knihovně nechám :-)
Hodně klišé a ke konci spíš detektivka s hodně štěstím pro postavy. Nicméně jako oddechovka stačí :-)
Souhlasím s tím, že autor píše čtivě. Ale jinak? Vůbec jsem tu knihu nepochopila … :D
Výborná knížka, přečteno jedním dechem. Ani mi to nepřijde jako povídky, jak skvěle se to prolíná.