Meridea komentáře u knih
Tento díl byl o něco slabší, než předchozí díly, ale taky stál za to :-)
Moc hezky psaná knížka, dá se přečíst prakticky "jedním dechem" :-) Těším se na další díl!
Tak pro mě je tento díl BEST!!! Je zábavný, dojemný, vzrušující, prostě pecka!
Přesně, jako oddychovka dobrý, ale na 1. díl to nemá, i když i tato kniha má "něco" do sebe ;-)
Moc krásný příběh, který jsem přečetla "jedním dechem" :-)
Další výborná oddechová četba :-) Jsem zvědavá na ostatní díly.
Tak po dlouhé době kniha, která opravdu stála za to, od začátku do konce se četla sama. Moc se mi líbila, i když už dávno nejsem děvče :-)
Tento díl začal strašně zeširoka, nezáživně. No konec mi to nejspíš vynahradil, ten byl úžasný :-)
Velmi nádherná kniha, nikdy na ni nezapomenu. Konec je velmi dojemný a nedá se dočíst bez kapesníků :-(
Souhlasím s cukrovkou, kniha byla zbytečná. Skoro vše se již odehrálo v minulém díle. Mohla přidat pár kapitol v minulém díle, kde by byl pohled z Leového pohledu.
Po dlouhé době kniha, kterou přečtete jedním dechem a ani se nenudíte. Moc hezky napsané.
Další kniha, která Vám vžene slzy do očí (skoro potoky). Také mi přijde, že svým chováním Hazel i Gus mohli být starší, ale nijak jsem tomu nepřikládala důležitost. Kniha celkově se mi líbila.
Zajímavá série a moc hezká. Moc se těším na další díl, který snad bude, neb to takhle přece nemůže skončit!