Merlin_CZ komentáře u knih
Musím přiznat, že první díl se četl nějak lépe a rychleji, nicméně postapo Praha, pranet, digitální čarodějky, kurvy, digitální mesiáš, všude třípérák a sedmikundy, hromada krve sraček a sexu. Prostě klasický Kotleta :)
Druhý díl mě bavil snad ještě více, jsem zvědavý zda bude i třetí, konec by tomu napovídal :)
Každopádně jak jsem psal u prvního dílu, pro fanoušky Dexter a Hannibala Lectera prostě "must have" věc :)
Vykoupení a Nadaný žák opravdu výborné, tělo a metoda dýchání mi přišla slabší ale to je prostě King :)
Jako fanouška Hannibala a Dextera jsem si knihu fakt užíval. Kombinace obojího, sice místy trošku překombinovaný příběh, ale četlo se to dobře.
Moc nedoporučuji slabším povahám, popisy požírání kousků lidí jsou možná až moc detailné, ale všem ostatním doporučuji :)
Parádní díl, tahle serie mě opravdu baví a rozhodně doporučuji, ideální čtení na dovolenou :)
další výborné dílo :D jediný problém mám s tím, že jak se do něj člověk začte, tak je dost problém přestat :)
a konec jsem tradičně nečekal :)
Tak tenhle díl mě zase bavil, zápletka byla fajn, odsýpalo to, prostě klasická Reachrovina. Jen mě trošku mrzí, že už se chýlím ke konci serie, co budu číst pak ? :)
tuhle knihu (druhá od autora co čtu) jsem dal fakt na jeden zátah. super napsané, skoro jak kdybych tam byl a kdyby uz nebyla půlnoc a já nemusel vstávat do práce, tak bych to dal za jeden večer :)
určitě doporučuju :)
výborně napsaný příběh z kterého ale mrazí. Jasně, v dnešní době už by to tak jednoduše neprošlo , ale i tak.
Přečetl jsem to víceméně jedním dechem a chystám se na film IceMan :)
Sedmý díl serie mě bavil hodně, jen jak už někdo dříve zmínil, je poněkud otravné jak se v knize stále řeší kdo má nasazenou roušku, kdo nema, jak pod ní vypadá a podobně.
myslím, že jsme si toho za dva roky užili až dost, abychom to ještě museli číst v detektivkách.
Nicméně příběh dobrý a bavil.
slabší začátek se fajn rozjel a fakt se to četlo dobře :)
filmy jsem ještě neviděl (jen LOTR) takže jsem tak nějak nevěděl co čekat, ale příjemně překvapilo.
Tohle bavilo hodně, sice jsem před touto knihou četl Spasitele a ten mi přišel o dost lepší, hlavně v té zábavnější části.
Nicméně tohle bylo taky dobré, hlavní hrdinka je fajn, není přehnaně "superžena" a přesto vše vyřeší.
Fajn čtení na dlouhé zimní večery :)
fajn díl, jen to neustálé řešení covidu, roušek a očkování bylo vcelku otravné a mám pocit, že kdyby se tohle vynechalo, tak má kniha poloviční objem.
přečteno snad za dvě hodiny :D prostě mě to nepustilo :)
trošku mě překvapila "já" forma, která v jiných dílech nebyla, ale byl to fajn díl :)
kdysi dávno jsem viděl film s Kostějem Nesmrtelným v hlavní roli a konečně jsem si přečetl i knihu.
Fajn postapo, rozhodně bavilo :)