Mesicnililie

Skvělé jako vždy. Sakrastická policistka a zápletka u které do poslední chvíle nevíte kdo je padouch:)

Skvělé! Nejde se od toho odtrhnout. Zajímavá zápletka a děj ve kterém se pořád něco děje.

Krásné! Moc hezký příběh. Není to ,,přeslazené,, jako jiné knížky. To jak se ty hlavní postavy hašteří a provokují je usměvné. Krásný konec a ještě hezčí epilog.

Skvělé! Dlouho mě žádná knížka takhle nepohltila jako tato. Skvěle napsané a ten děj......moc povedená kniha.

Prvních asi 60 stránek mě moc nenadchlo ale přinutila jsem se číst dál a nelituji. Velice krásný a dojemný příběh lásky z válečné doby propletený se současností.

Skvělé čtení. Napínavé od začátku až do konce skvělá zápletka velmi citlivě napsáno.

Skvěle! Co knížka to napínavý příběh a úžasný sarkazmus hlavní hrdinky. Zbožňuju tuhle sérii.

Co napsat ....prostě Kim. Skvěle napsaná knížka. Zajímavý příběh a hubatá inspektorka. Krimi propletené humorem.

Inspektorka Kim...co dodat prostě skvělé čtení a špetka vtipu.

Já knížky inspektorce Kim prostě zbožnuju. Je sarkastická, vtipná a nic jí nerozhodí. Její příběhy jsou zajímavé a nikdy člověk neví kdo bude ten padouch.
Čte se to samo. Za mě nejlepší.

Není co dodat. Prostě další napínavý příběh o Kim.
Líbí se mi krimi příběhy a tady je napětí i vtip.

Vtip a erotika...to se mi líbí. Děj je celkem hezký. Taková romantická oddechovka . Ideální čtení na špatnou náladu.

Vtip a erotika což je skvělá kombinace. Má to celkem dobrý děj. I zápletka minulosti se tam našla. Dobrá oddechovka.

Vůbec mě to nebavilo. Musela jsem se donutit to celé přečíst. Přijde mi jako když autorka potřebovala rychle napsat knížku. Nedotažené. Začátek nudný. Takova rychlokvaška.

Jednoduše skvělé ! Miluji knížky o inspektorce Kim.Ten její sarkasmus je úžasný a a dějově ty knížky se mi hrozně líbí napětí vtip a zápletka.

Další skvělá detektivka. Tahle serie o Kim se čte skoro sama. Je to napínavé až do konce. Nechybí tu ani humor a sarkasmus.

Podzimní případ má přes 450 stánek ale nedalo mi to a přečetla jsem knížku za 2 dny. Hrozně mě zajímalo jak to celé bylo a jak to dopadne. A byla jsem překvapená.
Knížka je napínavá a čte se sama.
Je to druhá knížka od tohoto autora co jsem četla a určitě nebyla poslední.

Jedním slovem WOW.
Příběh ve kterém je humor,styl,romantika,smutek. Tento příběh mě opravdu dostal. Autorky nezklamala. Skvělá knížka.