Mety15 komentáře u knih
Naprostá povinnost. Kniha nádherně popisuje na několika příbězích chování lidí ve vztahu k penězům.
Tato kniha vám změní život. O důležitosti spánku jsem věděl již dávno, přesto mi kniha dala několik užitečných rad a spoustu nových, kolikrát šokujících, informací. Je zásadní chybou společnosti, že se spánku přikládá tak malá váha, několik změn by dokázalo zlepšit společnost jako celek a předcházet závažným nemocem by bylo mnohem jednodušší.
Velmi pěkný příběh. Knihu jsem přečetl na jedno posezení a četla se velice dobře.
Skvělá kniha, přečetl jsem ji během jednoho dne. Kniha ve mně probudila touhu dělat některé věci jinak, do života se určitě hodí.
Kniha je naprosto skvělá, především pro nováčky. Nejtěžší je prostředek knihy, ve kterém jsou kryptoměny vysvětleny technicky, což je ale pro pochopení nezbytné. Knihu mohu jedině doporučit.
Tohle by měla být povinná četba. Všichni lidé vydělávají peníze a jsou jejich otroky. To je třeba změnit a udělat otroky z peněz - jak to změnit vám tahle kniha jednoznačně a jednoduše ukáže.
Kniha je pro začátečníky naprosto skvělá, nicméně i mě, který se ve světě financí už nějakou dobu pohybuje, neskutečně bavila. Kniha je velice čtivá a finančním negramotům ukazuje na názorných příbězích, jak hospodařit se svými vydělanými penězi. Určitě doporučuji!!!