michaelaaa5 komentáře u knih
Aniž bych si přečetla anotaci, vybrala jsem tuto knihu jako oddechové čtení mezi thrillery a detektivkami. Netušila jsem, že tato úzká kniha je tak silná. Je to příběh rodiny, ve které se střídají kapitoly z pohledu matky a kapitoly z pohledu přehlížené dcery. Ten konec mě bohužel nepřekvapil :(
Dobře promyšlený a zamotaný případ, na jehož konci do sebe zapadnou všechny detaily. Skvěle napsané, čtivé a napínavé.
Dokonalé. Každým dílem mě tato série s Josií Quinnovou baví víc a víc. Naprosto nepředvídatelné zvraty a perfektně napsáno. S třetím případem se otevírá Josiina minulost a tak vyjdou na povrch opravdu nečekaná tajemství..
Lisu Regan si připisuji k oblíbeným autorům a už se nemůžu dočkat dalšího dílu!
Smutný ale krásný příběh o hledání psího štěstí u lidí..
"Do duše psů se totiž kromě bezmezný lásky k lidem vložila i bezmezná naivita."
Moje první česká detektivka a musím říct že jsem překvapena. Kniha se četla dobře, popisuje příběhy sousedů v pražské vilové čtvrti tak, že jsou podezřelí všichni. Inspektorovi Bergmanovi sice není v knize věnováno tolik prostoru, ale to vůbec nevadilo, protože na konci knihy byl případ vyřešen a vše vysvětleno.
Myslím, že mám další oblíbenou sérii detektivek. Kniha má krátké a jednoduše psané kapitoly, je čtivá a napínavá až do konce. Doporučuji fanouškům Roberta Bryndzy, protože styl psaní je podobný. První díl s Josie Quinnovou mě bavil, takže určitě budu ve čtení pokračovat.
O přátelství dvou seniorek, které odmítají žít důchodovým životem a tak si užívají život naplno. Oddychové, čtivé a vtipné. Kniha mě bavila.
Moje první přečtená kniha od spisovatelky Colleen Hooverové, protože její předchozí knihy nejsou mým oblíbeným žánrem. Tato kniha mě však svým hodnocením velmi lákala. A byla opravdu skvělá a čtivá již od první strany. Podařený thriller, můžu doporučit.
Kniha psána z pohledu dcery a otce. Strhující a smutný příběh, v němž se otcova bolestná minulost prolíná do života celé rodiny. Jejich příběhy se na konci knihy spojí, aby vyšlo najevo největší tajemství, které sužuje rodinu několik let. Přečteno během jednoho dne.
Konečně první díl z této série, kdy se případ nedotýká hlavní vyšetřovatelky Josie ani nikoho z její rodiny!
Sice je to další kniha s námětem únosu dítěte, přesto velmi čtivé, napínavé a nepředvídatelné.
Nová kniha z tvorby oblíbené spisovatelky Shari Lapeny je jako každá předešlá kniha napsaná velmi napínavě a čtivě. Thriller je o vraždě bohatých rodičů, která potěší všechny jejich tři děti, než si uvědomí, že vrah může být mezi nimi. Dědictví jako motiv může mít každý z nich, navíc se postupně ukáže, že policii každý vlastně v něčem lhal. Je vrah opravdu mezi sourozenci, nebo vraždil někdo jiný? Bohužel konec úplně nesplnil má očekávání, neboť jsem od autorky čekala nějaký zajímavější zvrat a vysvětlení.
Skvěle napsaný příběh ze života dvou rodin žijících v řadovce Na Babě s výhledem na Prahu. Kniha začíná v roce 1975, takže se v ní vyvíjí životní příběhy hned dvou generací. Je psána vtipně, ale i smutně.
Thriller, ve kterém je podezřelý úplně každý. Shari Lapena prostě umí své čtenáře napínat až do poslední strany.
Kniha čtivá, ale zápletka mohla být rozepsána se zajímavějším koncem. Čekala jsem rozuzlení jaké by mě ani nenapadlo, ale devítiletá vypočítavá a pomstychtivá manipulátorka Avery mě rozhodně nepřišla uvěřitelná.
Erika Fosterová a její tým je zpět a musí vyřešit vraždu dvou žen bydlících v jednom domě. Krátké a jednoduše psané kapitoly se dobře čtou, příběh je napínavý, ale konec dost rychle utnutý. I v tomto případě půjde Erice o život..
Závěrečný díl s vyšetřovatelkou Erikou Fosterovou byl jedním z nejlepších z celé série. Kniha se dobře četla a protože tentokrát není napsána i z pohledu vraha, byla napínavá až do
úplného konce, kdy přišel největší a nečekaný průlom v případu. Jediné co bych knize vytkla, jsou podle mě zbytečné perverznosti.
Kniha je napínavá již od první kapitoly a tak jde čtení úplně samo a velmi rychle. Celý příběh byl dost propletený, ale v podstatě byly vyřešeny všechny otazníky. Líbí se mi, že v knize nenajdete žádné zbytečné popisy, ale pouze napínavý příběh. Dějová linka s nadpřirozenými prvky mi na konci přišla zbytečná, ale až tak moc mi nevadila, protože jí autorka nevěnovala až tolik stran jako TĚM DRUHÝM..
Naprosto skvělý detektivní thriller plný zvratů. Není co vytknout, tento díl je snad ještě lepší než první díl. Opět perfektní rozuzlení a epilog na konci knihy.
Po dlouhé době velmi strhující kniha. Je to téměř hororový příběh odehrávající se během mrazivého víkendu v hotelu uprostřed lesa. Velmi čtivě a napínavě popsána atmosféra v hotelu, kde přeživší bojují o život..Shari Lapena si umí zahrávat s myšlenkami čtenáře až do posledních stran..
Úžasně propracovaná a promyšlená detektivka, na jejímž konci do sebe zapadají i nejmenší detaily. Harry Hole jde tentokrát v patách sériovému vrahovi, jenž mu po svých činech zanechává sněhuláky. Nebo je sněhulák v patách Harrymu? Doporučuji.