Michaeles komentáře u knih
Velmi dobrý komix, pobavil jsem se a těším se na další díly. Jen nevim, proč je tam cenzura na nejaké sprostá slova a nějaké jsou uvedeny bez ni. Ještě když kniha je pro dospělé čtenáře.
Po prvnich dvou knihách, co byla naprostá jízda, se nám to trochu přibrzdilo. Nebylo to špatné, ale různé zdlouhavé popisy a vysvětlovaní, toho bylo až přespříliš. I tak se těším na pokračování serie.
Kniha se velmi dobře četla,skvěle napsaná už teď se těším na možné pokračování.
Průměrná kniha. Nenadchne neurazí. Lepší jak první kniha autora, ale že by to byla nějaká pecka to tedy ne. Opět v podstatě úplně shodný postup vyšetřování a opět nezastavitelný neobjevitelný a nesmrtelný Theo.
Chvílemi super kniha, chvílemi nuda. Občas jsem četl asi jen napůl a truchu jsem se ztrácel v tom, jak kde koho pan Nesmrtelný zabil a jak se z různých míst vůbec dostal dál. Znova už bych knihu nečetl.
Skvělá kniha, skvělý příběh nemám co vytknout. I když je delší nemá hluché pasáže.
Kniha byla prostě pecka! Podle mě zatím nejlepší kniha od tohoto autora. Velmi promyšlený příběh.
Zajímavá, velice čtivá kniha s lehce překvapivým závěrem. Rozhodně stojí zato si ji přečíst.
Kniha je psána opět poutavě a čtenáře pohltí, škoda jen že celá kniha je jen jedna bitva. Ale zato ta nejdůležitější.
Skvělá oddychovka, určitě stojí za to si ji přečíst. Vtipně napsaný příběh o partě zvířat.
Opravdu skvělá kniha přečtena za dvě odpoledne. Oddychovka kterou určitě doporučuji všem.
Opravdu dokonale promyšlená kniha plná zvratů, ale některé pasáže mi vadili a proto ubírám jednu hvězdu. Nicméně moc mě potěšilo , že autorka má zálibu v geocashingu a samotné lokace z knihy jsou prý nějaká zajímavá místa.
Kniha velice zajímavá námětem, bohužel to nebyla kniha přesně podle mých představ. Neskutečně natahovaná, příliš moc zbytečných postav. Nicméně za přečtení to určitě stojí.
Kniha me opravdu zaujala. Velice rychly spad, kratke kapitoly, ktere ctenare nuti cist dal a dal, malo postav takze se clovek v knize neztraci a nemusi o kazde kapitole premyslet kdo je vlasne kdo. Uzasna kniha tesim se na pokracovani.
Poslední díl trilogie za mnou. Jsem rád, že jsem nakonec přečetl všechny díly, ale něco mě v té serii chybělo. Třetí díl až moc popotahovaný. Celá serie mohla mít tak 500 stran a mohlo se to vměstnat do jedné knihy. Co mě velice potěšilo bylo to, že jsem podobné knihy nečetl, zajímavá myšlenka a propletení děje postav i když někdy jsem se už v postavách celkem ztrácel a musel jsem v hloubi duše přemítat kdo je kdo.
Má třetí kniha od této dvojice autorů a musím říct, že asi jedna z nejlepších knih co jsem kdy četl. Velice komplikovaný případ a do posledních okamžiků nevíte kdo je vrah.
Chvílemi mi čtení přišlo až moc náročné, místy trochu chaotické, ale kdybych měl zhodnotit celou knihu tak to bylo velmi povedené a myslím si že se k ní někdy v budoucnosti určitě ještě vrátím
Jak chytit seriového vraha, který nikdy neútočí stejným způsobem dvakrát? I když podle anotace knihy, bysme se to měli dozvědět, opak je pravdou. Nejen tato kolej této knihy zůstala otevřená a abychom se dozvěděli, kam tedy vede, budeme muset sáhnout po dalším dílu, což mě dost mrzí a proto to hosnocení.
Kniha sama o sobě neni špatná, i když občas je děj moc natahovaný a občas se mezi dějovými linkami doslova skáče.