Michalkotea komentáře u knih
Perfektné, perfektné, perfektné.Dávno som nečítal takú skvelú knihu.Tak skvelé opísané osoby, dej,fakt som mal pocit že som s Lisbetha Mikael na jednej vlne a riešime všetko spolu. Odporúčam pre každého milovníka detektívky ️
Perfektná kniha. Život netreba brať príliš vážne a treba myslieť pozitívne
Skvelé. Náhodne vybratá kniha a neľutujem.Niekedy som presýtený brutálnou vraždou a miliónmi obetí a alkoholikom čo je detektív.V tejto knihe mám svojich obľúbencov a aj tých čo si želám aby neexistovali.Tešim sa na ďalšiu knihu zo série
Super kniha.Po prečítaní som bol dosť smutný ale našťastie tiež môžme ujsť na svoj maják.
Prfektne,mrazive.Vzdy ked si precitam taku knihu s takym pribehom tak mi ostane tak smutno.
Pre mňa najlepšia kniha, čo som čítal.Neviem či to bolo tým že dej sa odohráva na SVK.
Perfekta kniha,prva od Juraja ale citalo sa to uplne lahucko.Skvele opisane boje,vone,chute,smrad.
S takýchto kníh ma až mrazí.Tak opisuje dnešný svet.
Perfektné.Aj keď mi chýbala trochu tá atmosféra z prvej knihy,stále je to perfektná kniha a určite sa ku nej časom vrátim.
Obdivujem Lisbeth
Krásna a zároveň smutná kniha .Príbeh dvoch ľudí ktorí sa mohli veľakrát rozhodnúť inak ale neurobili to.Tak ako aj my,keď si šliapeme po šťastí.
(SPOILER) Moja obľúbená kniha.Už druhá v poradí a na ďalšie sa chystám.Koniec som tak tušil že asi bude nie práve šťastný ale tak to v živote chodí.
Mám rád Bukowskeho ale niekedy ma to nudilo,hlavne keď sa jednako o dostihy. Ale jeho štýl mi veľmi sedí. Neostal nič dlžný svojmu humoru.
Super kniha,reálny pohľad na naše Slovensko. Odporúčam každému kto si chce priblížiť našu krajinku.
Už som predtým videl film,tak som nebol až tak ničím prekvapený. Knihu som čítal kvôli výzve