Michelleee Michelleee komentáře u knih

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Další skvělý thriller od této autorky. Alice a Leo se přestěhují do exkluzivního obytného komplexu (kruhu) a tam vše začíná. Příběh byl napínavý, plný tajemství a záhad. Musím říct, že tato verze mě napadla, nicméně to spojení celkově ne, takže odhalení bylo super. Těším se na další knihy této autorky.

23.05.2024 4 z 5

Zrádci krve Zrádci krve Lynette Noni

Po dlouhé době přečtená celá série najednou. Doporučuji číst, když máte všechny díly. Jsem fakt strašně mile překvapená, jak moc se mi to líbilo. Moc hezky napsáno, hezké zakončení série. Jsem spokojená.

21.05.2024 5 z 5

Okamžiky Okamžiky Veronika Jonešová

Okamžiky jsou třetím a závěrečným dílem série Hodinky. Kapitoly jdou opět do minulosti a zároveň popisují současnou dobu. Originální příběh všech současných postav. Četlo se samo.

07.03.2024 4 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Robert Bryndza je taková jistota dobrých knih a tato samostatná kniha se mi líbila moc. Občas tedy spustu náhod, ale byla čtivá a napínavá. Chorvatsko mám ráda, tak se mi líbilo i jejich místečko tam.

12.01.2024 5 z 5

Tisíce metrů ode dna Tisíce metrů ode dna Jasmin Schreiber

Skvělá oddechová kniha, co se dobře četla. Smutná, ale zároveň se pobavíte.

21.11.2023 3 z 5

Hříšně bohatý Hříšně bohatý Meghan March

Dvě rodiny, které se dlouholetě nenávidí, ale Lincoln a Modroočka se do sebe zamilují. Střídá se minulost a přítomnost. Jsem ráda, že mám všechny tři díly a chystám se hned na pokračování. Na Mount Trilogy, ale nic nemá ..

12.08.2023 4 z 5

Nahá pravda Nahá pravda Vi Keeland

Layla a Grey se znovu setkávají. Původně byli milenci a díky zamlčené pravdě se s ním odmítala bavit. Díky práci, ale musí. Originální příběh se sympatickými postavami. Čteno ve slovenštině.

25.07.2023 5 z 5

Oheň a voda Oheň a voda Simona Ahrnstedt

Lékařka ISOBEL a ALEXANDER DE LA GRIP. Druhý díl byl pro mě zajímavější. Spoustu věcí se tu odehrávalo. Mělo to od všeho trochu. V pozadí se odehrával i příběh Petera a Giny. Těším se na pokračování.

15.06.2023 5 z 5

Vše, čím jsme nikdy nebyli Vše, čím jsme nikdy nebyli Alice Kellen

Bylo to moc příjemné čtení. Zajímavý příběh, mělo to od všeho trochu. Série má krásné obálky. Teď jen čekat na další díl, protože to má otevřený konec.

18.05.2023 4 z 5

Království hříšných Království hříšných Kerri Maniscalco

Zajímavá kniha. Kombinace pekelných princů, magie, čarodějek a Itálie byla fajn. Neměla jsem moc času na čtení a tak jsem četla na etapy. Druhý díl určitě přečtu.

20.04.2023 4 z 5

Sváděj mě Sváděj mě Stacey Kennedy

Zajímavá knížka. Bylo to krátké, rychle vyvinutý vztah, ale mně se to líbilo. Zoey se seznámí s Rhysem díky pomstě. Druhý díl bude asi lepší. Na ty dvě postavy se těším.

30.01.2023 3 z 5

Jak vytrhnout velrybě stoličku Jak vytrhnout velrybě stoličku Marie Poledňáková

Čteno díky čtenářské výzvě. A bylo to super, vtipné. Vzpomínala jsem na film.

18.01.2023 4 z 5

Dej šanci mně Dej šanci mně Whitney G. (p)

Moje první kniha od autorky. Penelopa, která miluje krasobruslení, její bratr Travis ( zápasník, který se o ní stará vzdáleně ) a nejlepší kamarád Hayden, který se staral mnohem víc než vlastní bratr. Může z velkého přátelství být láska ? Přechody z přítomnosti do minulosti.. akorát to neustále přepisování jména v mobilu mi přišlo dětinské.

23.11.2022 4 z 5

Já a ty, navždy Já a ty, navždy Jo Watson

Kniha má zajímavý příběh s milostnými dopisy. Příjemná oddechovka. Jen mě štvalo, jak si hlavní hrdinka zbytečně vymýšlí a pak se do toho zamotává. Znovu číst nebudu.

08.11.2022 3 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Vtipná oddechovka.

02.09.2022 3 z 5

Velký Gatsby Velký Gatsby Francis Scott Fitzgerald

Líbila se mi knížka i film. Určitě dobré si přečíst, ale i těch málo stran mi trvalo docela dlouho zdolat.

23.02.2022 3 z 5

Fifty Shades: Padesát odstínů 1–3 (box) Fifty Shades: Padesát odstínů 1–3 (box) E. L. James (p)

Já tohle prostě můžu. Ani nevím, který díl se mi líbil nejvíc, protože každý má něco.

18.02.2022 5 z 5

Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Četla jsem ještě ve škole. Určitě humorná knížka.

18.02.2022 4 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Celou sérii jsem dostala od přítele a jsem moc spokojená. Tessa a Hardin jsou super dvojka.

18.02.2022 5 z 5

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Tenhle díl nebyl špatný, ale určitě byl nejslabší že všech. Občas jsem přeskakovala věty, protože mi to přišlo zbytečně zdlouhavé. Zajímal mě vztah mezi studentkou a profesorem, ale místo toho mě zaujal kamarád hlavní hrdinky. Proto se už těším na pokračování v podobě Blakova příběhu.

02.02.2022 3 z 5