Michelleee Michelleee komentáře u knih

Tess z d'Urbervillů Tess z d'Urbervillů Thomas Hardy

Knihu jsem si už dlouhou dobu chtěla přečíst, ale pořád jsem to odkládala. Tess z d´Urbervillů je složitý román, který se musí vychutnávat po částech. Určitě stojí za přečtení.
Několikrát mě napadlo, jak moc v jiné době teď žijeme a obdivuji Hardyho, že se tak dokázal vcítit do role Tess.

18.07.2022 5 z 5

Bouřlivá noc Bouřlivá noc Elle Kennedy

Souhlasím s ostatními, i pro mě to byl nejlepší díl. Všechny tři knihy byly skvělé, vtipné, erotické se zajímavými příběhy hrdinů. Brett jsem si hned oblíbila a jak se Aj dostal na jinou party, tak to jsem se doopravdy nasmála!

10.06.2022 5 z 5

Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

Moc hezké čtení s krásným příběhem. Jen jsem se občas ztrácela v čase. Pokračování si určitě přečtu.

15.03.2022 4 z 5

Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

Co k tomu dodat ? Určitě doporučuji každému přečíst, určitě se ke knížce zase vrátím..

01.03.2022 4 z 5

365 dní 365 dní Blanka Lipińska

Mně se to teda líbilo a nechápu tak malé hodnocení. Lauru a Massima jsem si ihned oblíbila. Určitě zajímavý příběh a těším se na další pokračování. Pouze se mi nelíbilo oslovení Černý, jinak jako Moët k snídani bych si taky nechala líbit. Nebyla to žádná alkoholička proboha!! Série: Mount Trilogy byla určitě lepší.. Na film se brzy podívám.

" Rozhodně to neodpovídalo mé představě, že to bude jako ve filmu Pretty Woman - já mu předvádím různé sexy modely a on je hodnotí jako nadšený obdivovatel. "

01.03.2022

Vejce a já Vejce a já Betty MacDonald

Nejoblíbenější knížka mojí češtinářky ze střední a i mně se líbila.

18.02.2022 3 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Oddechová kniha, žádný zázrak.

18.02.2022 3 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Knížka čtivá, napínavá.

18.02.2022 5 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Tento příběh se mi líbil určitě méně, než ten předešlý. Budu se asi opakovat, ale určitě za to mohla hlavní hrdinka Dawn. Oddechové čtení to bylo super, ale občas mi přišlo, že to přehání se svým chováním ohledně minulosti. Spencer byl super, takže nechávám dobré hodnocení.

28.01.2022 3 z 5

Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Tenhle díl mě bavil. Lilith a Liam je skvělá dvojka,vážně se k sobě hodí..

28.10.2021 4 z 5

Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Silný, emotivní příběh. I nějaká ta slza ukápla, což se u mě většinou neděje. Autorka Rebecca Yarros se stává tedy další oblíbenou a chci všechny její knihy.
Příběh o Ember, která ztratí otce, lásku a během studia se musí postarat o své sourozence a zhroucenou mámu. Josh Walker mi byl od začátku sympatický a těším se na další díl.

13.11.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Tuto detektivní sérii s Erikou mám opravdu ráda, takže dávám opět 5 hvězd. Detaily jsem zase stihla zapomenout, ale hned jsem se do toho dostala zpět. Příběh tedy čtivý, napínavý a zajímavý. Pohledy Eriky a sériového vraha, zároveň pohledy z minulosti a současnosti. Jsem zvědavá kam se děj zase posune.

28.08.2024 5 z 5

Znovu od začátku Znovu od začátku Kylie Scott

Kniha mě bavila od začátku do konce. Opravdu čtivé čtení co mělo všechno. Příběh zajímavý a jsem ze čtení nadšená.

29.04.2024 5 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Vi a Penelope je klasika, která se dobře čte. Oddechový, hezký příběh.

29.12.2023 5 z 5

Moje vina Moje vina Mercedes Ron

Na doporučení jsem viděla film, který se mi neskutečně líbil. Hned jsem se tedy vrhla na přečtení knihy a jsem stále nadšená. Do příběhu jsem se zamilovala a těším se na pokračování. Film se docela držel knihy, ale finále bylo tedy úplně jiné. Řekla bych, že ve filmu napínavější.

05.12.2023 5 z 5

Tanec za odpuštění Tanec za odpuštění M. K. Hardy

Druhá kniha je pokračováním hřiště lásky. Kapitán Ragbistů Jack je super postava a Riley byla také fajn. Vtipné, milé, ale Haka byla lepší.

15.11.2023 4 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Příběh mladší sestry Rosie se mi líbil víc i Rucus se mi líbil víc, než třeba Vicious. Milé, pěkné, celkově se mi líbí celá série. Mrzí mě, že jsem začala sérií nové generace. Bylo by lepší začít Hříšníky. Jdu na další..

23.08.2023 5 z 5

Zítra touhle dobou Zítra touhle dobou Charlotte Butterfield

Opravdu zajímavý pohled na svět. V této knize se hlavní hrdinka Jessica, která je doktorka odstěhuje na nějaký čas se svou rodinou na ostrov. Ostrov, který má tajemství. Ostrov, kde se žije úplně jinak a vy máte šanci na nový začátek. V jednu chvíli si myslíte, že sníte a poté přemýšlíte jak se vším naložit, aby vše dopadlo jak má. Když si někdo zahrává s minulostí, tak musí přemýšlet i o budoucnosti. Úplně jiná oddechovka a bavilo mě to.

10.07.2023 4 z 5

Už žádné předstírání Už žádné předstírání Vi Keeland

Sázka na jistotu. Další skvělá oddechovka od autorek u které se i zasmějete.

15.06.2023 5 z 5

Nepřátelé a milenci Nepřátelé a milenci Simona Ahrnstedt

Ze začátku jsem s knihou bojovala, děj se táhl. Příběh Davida a Natalie De la Grip se mi líbil. Ve finále to byl zajímavý román. Její rodiče ani nekomentuji. Zároveň byl fajn vyvíjející se vztah jejich kamarádů.

15.06.2023 4 z 5