mignon mignon komentáře u knih

Procitnutí Procitnutí Nora Roberts

Škoda. Noru mám moc ráda a těšila jsem se na další "hitovku". Za mě ale jedna z těch slabších. Nuda, nuda a rozplizlý začátek. Kam se hrabe třeba na sérii Tři klíče, apod.

Holky z Detroitu Holky z Detroitu Tori Whitaker

No tak tohle byla pecka! Moc se mi kniha líbila, seděly mi obě dějové linie a nevadilo mi jejich střídání (jak třeba u jiných knih). Dvacátá léta mě chytla a okouzlila a všechno to krásně zapadlo tam, kam mělo. Jsem dojata, děkuji a tleskám :)

14.11.2024 5 z 5

Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Není to špatný, ale nějak se mi to netrefilo do noty. Asi už nejsem cílovka :-) Slabší 4 hvězdičky.

06.10.2024 4 z 5

Medvídek a potopa světa Medvídek a potopa světa Katarína Macurová

Skvělá skvělá skvělá! Krásné a vtipné ilustrace, prohlíželi jsme opakovaně a stále se bavili :)

03.10.2024 5 z 5

Po proudu času Po proudu času Audrey Burges

Zajímavá magická kniha, líbila se mi dějová linka Willy. Čtení jsem si užila.

05.09.2024 4 z 5

Ještěrky Ještěrky Tereza Kopecká

Sice nejsem cílová skupina, ale kniha se mi líbila. :) Četla jsem během léta a bylo to takové příjemné prázdninové pobytí.. Klidně bych i hlasovala pro nějaké pokračování s touhle partou ;-)

05.09.2024 5 z 5

Strom čarodějnic Strom čarodějnic Elena Collins (p)

Já se přiznám, že jsem z knihy zklamaná. Čekala jsem tak nějak víc. Téma slibné, ale bohužel nevyuzite. Velká škoda.

27.08.2024 3 z 5

Hodně jsem nikde Hodně jsem nikde Michael Třeštík

Jednoznačně pět hvězdiček; prostě další skvělá a poutava knížka od M. Třeštíka.

29.04.2024 5 z 5

Občas lžu Občas lžu Alice Feeney

No nevím... Asi tak do půlky dobrý, ale pak už mě to nebavilo, zvláštně překombinovane, jednu zápletku jsem tušila, hodně mi to připomínalo Hodnou sestru, jen o mnoho hůř napsanou.. Zmatené, za mě to nestojí za to.

21.10.2023 3 z 5

Spodní proudy Spodní proudy Nora Roberts

Na to, že to je od Nory, tak mě to vůbec nebavilo a trápila jsem se. Některé věci mi přišly dost na sílu. Nedočteno.

13.10.2023

Matylda a Růžovej vlk Matylda a Růžovej vlk Jana Šrámková

Ze začátku jsem si říkala "cože?!?", ale nakonec mě Růžák vtáhl a docela jsem si čtení užila.

13.10.2023 4 z 5

Jeho a její Jeho a její Alice Feeney

Uf, asi bych už nic podobného číst nechtěla :) Psycho, drama, popisy vražd.. A celé až moc zašmodrchané. Příště radši sáhnu po něčem "normálnějsím".. :)

Tajemné dopisy Tajemné dopisy Hannah Reynolds

Hezké téma, zajímavé propojení historie a současnosti. Sympatičtí hrdinové, zajímavé prostředí, za mě jednoznačně palec nahoru. A závěr potěšil ;)

13.10.2023 5 z 5

Holka mimo rytmus Holka mimo rytmus Becky Albertalli

Hezky se četla, za mě lepší než Simon.

13.10.2023 5 z 5

Kdybys mě teď viděla Kdybys mě teď viděla Cecelia Ahern

Tyjo, měla jsem opravdu velký problém tuto knížku dokončit. Přitom téma zajímavé. Škoda, mám tuto autorku ráda.

Jak zkrotit svůdníka Jak zkrotit svůdníka Evie Dunmore

Těšila jsem se na další díl, ale tito hrdinové mi nějak nepřirostli k srdci. Škoda.

13.10.2023 3 z 5

Láska ve světě lichých ponožek Láska ve světě lichých ponožek Marie Vareille

Podařená zápletka, ale na mě tam bylo málo romantiky na to, v jaké je to edici :)

05.09.2024

Bláznivá jízda Bláznivá jízda Christina Myers

A mně se to líbilo :) Sice ten závěr byl dost useknutej (a romantickou linku ani nekomentuju), ale jinak to bylo docela zábavné a Kay byla velmi sympatická postava. Ano, mohlo to být ještě lepší a téma roadtripu lépe využité, ale i tak za mě čtyři hvězdičky.

05.09.2024 4 z 5

Skutek utek! Skutek utek! Irena Hejdová

Skvělá dětská kniha, bavily se děti i já Davam bod navíc za trefné ilustrace

29.08.2024 5 z 5

Růžová zahrada Růžová zahrada Tracy Rees

Moc nechapu zdejší hodnocení. Kniha mi přišla naivní a nevyvážená. Jediná postava, ktera mě bavila a zasloužila si podle mě více prostoru byla Otty.

29.08.2024 3 z 5