mignon komentáře u knih
No tak tohle byla pecka! Moc se mi kniha líbila, seděly mi obě dějové linie a nevadilo mi jejich střídání (jak třeba u jiných knih). Dvacátá léta mě chytla a okouzlila a všechno to krásně zapadlo tam, kam mělo. Jsem dojata, děkuji a tleskám :)
Kdybych mohla, dám těch hvězdiček deset. Jedna z nejkrásnějších knih, co jsem kdy četla.
Ze začátku jsem byla nadšená stylem psaní.. ale nakonec jsem se knížkou docela potrápila. Řekla bych, dobrého pomálu. V druhé polovině se už děj táhne, opakují se myšlenky, nutilo mě to přeskakovat a těšila jsem se, až to dočtu. A také jsem čekala nějaké spojení závěru a začátku knihy.. Nepochopila jsem, anebo mi něco uniklo.
Tak tohle bylo trochu trápení. Nalákala mě obálka a anotace, ale celou dobu jsem stále čekala, kdy tam bude to ono, co mě chytne. A nepřišlo. Škoda.
Není to špatný, ale nějak se mi to netrefilo do noty. Asi už nejsem cílovka :-) Slabší 4 hvězdičky.
Nojo, tohle jo. Sympatické postavy, četlo se samo, až se člověk musel držet, aby to nepřečetl hned najednou. Jen ta sexuální scéna už na mě byla moc.. člověk na to celou dobu čeká a pak je to takové až přepálené. Ale jinak bezva, rozhodně jedna z lepsích milostnych romanci. Jen bych měla výtky k překladu - vzhledem k tomu, že se jedná o specifické prostředí, chtělo by to pak nějakého korektura, ktery se ve vědě pohybuje a dokáže tedy vychytat nepřesný překlad.. Ale to bude vadit asi jen vědcům ;-)
Skvělá skvělá skvělá! Krásné a vtipné ilustrace, prohlíželi jsme opakovaně a stále se bavili :)
No paráda. Četlo se mi to teda ne úplně lehce, ale je potřeba takovéto knížky pro děti mít a číst je s nimi. Děkuji za tento počin a těšíme se na další knihy s Pepinou a jejími kamarády!
Tak to bylo zase hezkých pár večerů ve společnosti knížky od této autorky. Dalo by se přečíst na jeden zátah, ale šetřily jsme si ji :) Když to porovnám se Skutek utek, tak toto se mi líbilo asi ještě více. Děkujeme! :)
Podařená zápletka, ale na mě tam bylo málo romantiky na to, v jaké je to edici :)
Zajímavá magická kniha, líbila se mi dějová linka Willy. Čtení jsem si užila.
A mně se to líbilo :) Sice ten závěr byl dost useknutej (a romantickou linku ani nekomentuju), ale jinak to bylo docela zábavné a Kay byla velmi sympatická postava. Ano, mohlo to být ještě lepší a téma roadtripu lépe využité, ale i tak za mě čtyři hvězdičky.
Sice nejsem cílová skupina, ale kniha se mi líbila. :) Četla jsem během léta a bylo to takové příjemné prázdninové pobytí.. Klidně bych i hlasovala pro nějaké pokračování s touhle partou ;-)
Skvělá dětská kniha, bavily se děti i já Davam bod navíc za trefné ilustrace
Moc nechapu zdejší hodnocení. Kniha mi přišla naivní a nevyvážená. Jediná postava, ktera mě bavila a zasloužila si podle mě více prostoru byla Otty.
Přiznám se, že jsem byla zklamaná. Vybírala jsem podle hodnocení, ale kniha mě dost iritovala. Je napsána takovým nerespektujícím blahosklonným nadřazeným stylem, ve smyslu "děti jsou hloupé a je potřeba jim to dát najevo a vše jednoduše vysvětlit." Dost mi připomínala sérii Dědečku, vyprávěj. Takže pokud někomu vyhovuje Špačkův přístup k výchově, tato kniha se mu bude líbit taky. Pokud máte rádi knihy (i lidi), které z dětí nedělají hlupáky, ale berou je jako sobě rovné, tak vám asi takto kniha taky nesedne.
Já se přiznám, že jsem z knihy zklamaná. Čekala jsem tak nějak víc. Téma slibné, ale bohužel nevyuzite. Velká škoda.
Kniha je napsána hezky. Nicméně jsem si mylně myslela, že to bude naučná knížka - beletrie mě zklamala. Příběh čtyř žen a jejich cesty k mateřství. Autorka hrdinky vystihla a čte se to dobře. Ale.. jsou to pořád Jen další osudy žen na mateřské, nic nového, nic převratného. Pro čerstvé maminky asi fajn, ale pro nás s odrostlejsimi dětmi je to už vlastně strašně nezajímavé.
Tak tadyten díl byl.. uf. Krása. Sedím tu a nechávám doznívat. Silný a úchvatný. Děkuji za to.
Jednoznačně pět hvězdiček; prostě další skvělá a poutava knížka od M. Třeštíka.