Mikisan komentáře u knih
Mrazivě napínavé psychologické drama s detektivní zápletkou. Napínavé od začátku do konce a skvěle popsané postavy (Marcely jsem se fakt bál). Chci další knihu!
Tohle byla sakra divoká jízda na stránkách velice chytlavého a návykového příběhu! Jako prvotina autorky je kniha neuvěřitelně kvalitní čtivo. Skvěle vykreslené postavy a napínavý děj plný zvratů vám zamotá hlavu tak, že nelze přestat, dokud nedojde k dokonalému propojení.
Z téhle knihy jsem trochu v rozpacích. Ačkoliv anotace láká na psychologický horor, byl jsem překvapený milostným příběhem odehrávajícím se na 2/3 knihy lehounce šmrncnutým jakýmsi naznačeným tajemstvím. Autor příběh odpálil na posledních asi 20 stranách, za co má jeden bod k dobru. Nicméně se mi líbil styl psaní, který se i přes počáteční nudu postaral, že jsem zvědavý zdárně došel konce. Celkově mě to to moc neoslovilo, ale na dovolenou dobrý.
Bláznivý, ale dost dobrý! Zábavná jednohubka, jejíž postavy si musíte zamilovat! Těším se na další díl, hlavně na Rainera!
Opět skvělá kniha, mám její příběhy a styl moc rád. Někdo tu tvrdí, jak chybí napětí nebo nějaká super zápletka, myslím že o to v jejích knihách nejde. Všechno to jsou pohledy do srdcí obyčejných lidí se všedními i nevšedními starostmi, a to mě právě baví. To, že co ukazují navenek, není vždy úplný odraz jejich duše.
Sledoval jsem zacinajici pratelstvi dvou kluku prerusrajici v neco vic, zatimco jeden si to uvedomuje a druhy si to uvedomovat nechce. Nelze tu knihu poradne popsat, musite si ji precist.Pro me byla vyjmecna v tom,protoze vim.Vim jake to bylo popirat sam sebe,bat se nenaplneho ocekavani okoli a jak to muze bolet.
Je to kniha pro vsechny,kteri se museli naucit hrat podle jinych pravidel! :-)
Hezký strašidelný příběh na jeden večer, který se bude zejména líbit těm mladším knihomolským nebojsům.
Jsem zklamaný! První díl nastavil laťku vysoko, tudíž očekávání bylo veliké. Jenže to i zklamání. Knihu jsem přečetl do konce a pořád nějak doufal v ty záchvaty smíchu jako u prvního dílu, až jsem se dobral konce a knihu smutně zaklapl.
Jakmile jsem se jednou ,,nalogoval,, do knihy, stala se z příběhu závislost. Velice čtivý, napínavý příběh u kterého přes těch 500 stránek budete chtít dát na jeden zátah, taková paráda a jen za 39 Kč v Levných knihám. Občas jsem si na netu musel vyhledat zmíněné hry a konzole, to jen pro celkový obraz. Na druhou stranu mě děsí život lidí v knize, ke kterému se zcela jistě blížíme. Do doby, kdy nám kyberprostor nabídne něco, v čem se ztratíme a na realitu zapomenem.
Dech beroucí napínavá duchařina šmrncnutá detektivkou. Žádná strana vás nenechá vydechnout a musíte otáčet jak zběsilý dokud se nedoberete konce.
Moje první kniha od Renčína a jsem nadšen! Skvěle vykreslená atmosvéra temné Šumavy, baječný popis trýzněné duše a mysli a napínavý příběh u kterého zapomenete dýchat. Bezvadný počin. O to děsivější, když je napsán podle skutečné události. A co se týče přirovnání ke Kingovi na zadní obálce? Pavel Renčín je zatraceně blízko, takže jen tak dál.
Jedna kniha z jeho starší tvorby, co mě zklamala. Na tloušťku nehledím, ale příběh by měl větší spád, kdyby knihu zkrátil na polovinu. A to zbavení se záporáka? Čekal jsem něco excelentního. Velká škoda!
Doporučuji! Tahle kniha vás donutí zamyslet se nad minulým, přítomným a budoucím JÁ.
Detektivky temer nectu, ale tahle byla kamaradkou vychvalovana do nebes, ze jsem si ji v knihovne vypujcil.
Dal jsem ji na jeden nekolikahodinovy zatah s obcasnymi prestavkami na sesumirovani informaci a dedukce mi obracely palici naruby. A co myslite? Do posledni stranky jsem vedel kulovy. Chci zapomenout a precist si tenhle pribeh, u ktereho moje vylevy typu ,,ty vole,tak kdo to je" doprovazely stranku za strankou, znovu.
Kdo necetl, doporucuju!
Neskutečný, neskutečný, neskutečný!!! Když už si myslíte, že docházíte k nějakému závěru, příběh se ostře zatočí úplně jinam a vy jen zase musíte číst. A posledních 60 stran je jako byste seděli v Raketě silnic na okruhu a řítili se rychlostí světla. Klaním se!!!
Druhý díl potěšil, stránky plynou samy a Vyvolené s vámi sdílejí svůj příběh. A ten konec, málem i slza ukápla. Skvělé!
Bavilo mě to. Od začátku napínavé, zajimavé a rychle plynoucí. Autoři to hezky napsali...pro naše náctileté já :-)
Další super vyprávění, kdy vás příběh v táhne a pak se jen divíte, že už jste na konci. Jen ať píše dál :-)
Jak už tu někdo psal. Něco jako Vyprávěj šmrncnutý erotikou. Skvěla, zábavná kniha, kterou i přes svůj počet stránek zhltnete na posezení. Žádné natahané popisování, stručné a čtivé. Nevadilo by mi, kdyby příběh pokračoval dál a dál a dál :-)