MilaJ

Nic moc... po doporučení od známé jsem čekala víc, ale nedočkala jsem se... :(

Oddechovka, nic světoborného, ale příjemně se čte. Styl psaní mi silně připomíná Simonu Monyovou. :)

Kniha mne nenadchla. V první polovině to bylo ještě jakžtakž, ale potom děj se táhne, nic zajímavého o komunitě Židů se už nedozvíte, jen samy zbytečný tlachy a asi aby se naplnil obsah skoro 300 stránek. Jsem zklamaná..:(

Průměrná knížka, nic vzrušujícího... Dočetla jsem ji, ale nezanechala ve mně nic podstatného. Další mínus je spousta překladatelských překlepů.

Mám podobný dojem jako Denisa7430. Kniha je dost rozvláčná, některé pasáže nicneříkající, jen jako nějaká výplň.

Velmi čtivé, napínavé. Od knížky jsem se nemohla odtrhnout. I když jsem nějaké vazby odhadla už v průběhu čtení, vůbec mi to nevadilo a jsem vděčná za další knížku od oblíbeného autora. Vůbec nechápu nízké hodnocení... Holt každý to vnímá jinak... :)

Velmi čtivá, napínavá kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

Mne to přijde takové bez emocí. Ano, stalo se tam něco, ale autorka to neuměla napsat tak, aby čtenář zareagoval: "ty jo, to snad není ani pravda" nebo něco v tom smyslu.

Krátká love story z norské vesnice. Čekala jsem od toho víc. Knížka pro jedno přečtení i když napsaná lehkým a pěkným jazykem.

Nádhera napsaná krásným jazykem vystihující dobu, kdy se děj odehrává!!!

Příznačný název Nepřízeň osudu. Každá povídka končí smrtí mladého člověka. Až mne z toho mrazí. Je to moje první a možná i na dlouhou dobu poslední kniha od autorky. Kdo ví...

Mně se ta kniha líbila, jako ostatně všechny od tohoto autora, které jsem doposud četla.

Divná knížka... Hodně mi vadilo prolínání časových rovin, chyběla mi přímá řeč. Příběh jako takový je zajímavý, ale podání trochu vázne. Nesedlo mi to.