MiliKry komentáře u knih
Moc pěkná knížka přečtena během chvíle, bohužel konec mě hodně rozplakal. Romantické, ale smutné.
Celá trilogie je krásně čtivá, příběh mě bavil, konec trošku smutný, ale nemůže být všechno pořád veselé. Rozhodně doporučuji, jako oddychovou četbu.
Po přečtení prvních cca 100 stran jsem byla překvapená a zároveň naštvaná naivitou hlavní hrdinky, nechtělo se mi to ani dočíst. Nakonec jsem to přečetla během pár hodin. Ale dávám jen 3 hvězdy.
Nadherna knížka, na konci se to neobeslo bez slz. Smutné, co musí některé děti prožívat. Opravdu stojí za přečtení.
Oddychovka, která nijak extra nenadchne. Přečteno rychle
No...takove průměrné čtení, nic složitého, záměna dětí může být reálná a musí to být pro všechny strany šílené...ten zbytek příběhu byl místy zbytečný.
Pěkná knížka, pěkný příběh, taková ta klasika s romantickým nádechem a dobrým koncem.
Ani nevím co si o knize pořádně myslet. Četla se dobře a rychle, takže dávám 4 *. Příběh jako takový, místy se mi to zdálo nereálné a během snad 5 stran došlo k několika přiznání (najednou), ale zase na druhou stranu to bylo něco jiného. Líbilo se mi to.
Chtěla jsem si přečíst nějakou oddychovku v téhle době a to se povedlo, ale nic, co by mě extra překvapilo. Je to taková ta klasická romantická pohádka s nádechem erotiky.
Velmi čtivá knížka s překvapivým koncem, nemohla jsem se od ní odtrhnout, takže přečetna téměř jedním dechem. Místy mě hlavní hrdinka štvala svojí naivitou.
Moje první knížka této spisovatelky a rozhodně ne poslední. Jde vidět, že téma rasismu měla v knize výborně podchycené. Skvělá kniha !
Selmu jsem bohužel neprecetla, tak jsem se pustila aspoň do Hrackare. Zaujal mě svojim přebalem. Spisovatel se evidentně hodně zabývá genetikou a biologii, což není šálek mého čaje. Necetlo se to špatně, ale čekala jsem od toho více napětí.
Druhý díl taky povedený. Konec dobrý, všechno dobré
Velmi krásný ač smutný příběh. Kniha je pěkně napsaná a dobře se čte.
Kniha je pěkně napsaná a čte se velmi dobře. Příběh je silný a nedokážu si představit, že bych zažila něco podobného. Děkuji za mou rodinu !!!