Milla komentáře u knih
Povídky se dají rychle přečíst. Nejvíce mě zaujaly ty od Kateřiny Tučkové, Josefa Moníka a Marka Epsteina.
V knížce je spousta zajímavých myšlenek. Důležité ale je, nejenom si knížku přečíst, ale začít na sobě dlouhodobě pracovat dle popsaných cvičení a zvýšit si svou úroveň štěstí.
Mile a vtipně napsaná knížka. Pobavily mě povídky o opici, která si odnesla nahou figurantku, o rybaření, o léčivých účincích moči při jejím pití.
Knížka se mi hezky četla. Děj byl předvídatelný, ale to mi nevadí. Těším se na další díly, které si určitě přečtu.
Moc jsem přála Inez, aby svou nelehkou situaci zvládla a aby se na ní znovu usmálo štěstí. Jen ten závěr knihy mohla autorka někam nasměrovat.
Knížka se mi moc líbila, až do chvíle závěrečné kapitoly, kdy mě autorka velmi naštvala tím, jaký závěr zvolila
V životě mnohokrát musíme učinit zásadní volbu, jakým směrem se budeme ubírat dál. Alla dala přednost vášni, vzrušení, touze před stereotypním a všedním dlouhodobým vztahem. Na konci knihy to vyznělo, jako kdyby hlavní hrdinka litovala toho, co se stalo. Jen čas nám může ukázat, zda jsme učinili dobré rozhodnutí či nikoliv.
Perfektni knizka pro pobaveni a uzivani si line plynouciho casu.
Pekne pocteni, ke konci smutne. Tesim se na druhy dil.
Pohodova a prijemna knizka, ktera me pobavila. I kdyz je z meho pohledu slabsi nez nektere dalsi autorciny knihy.
Knizka je docela povedena, ale cekala jsem ze bude vice zabavna, kdyz ma zabavit deti...
Prave se snazime podle knizky naucit nase dite usinat samostatne. Nekdy je to dost narocne, ale je potreba nevzdat to a byt dusledni. Knizka nam moc pomohla a velke diky za ni.
Na vecernicek jsem nekoukala, ale knizka je bezvadna s krasnymi ilustracemi.
Knizku jsem cetla moji dceri a i me samotnou pribehy moc bavily. Krasne a zabavne pocteni.
Už je to dlouho, co jsem koukala na večerníček s Maxipsem Fíkem. Příběhy Fíka jsem si přečtením knížky připomněla a knížka mě moc potěšila. Je bezva.
Moderní příběh o popelce, i když některé věci jsou trochu jinak. Dítě, o které se musí někdo postarat a spousta sexu.
Pekna knizka. Jen by me zajimalo, kolik zen ma doma nekoho jako je Ryan Maclachlan ;-)
Knížka se mi líbila, ostatně jako i další od této autorky, které už mám přečtené. Pokaždé když jsem došla k části, kde si "supermatky" psaly na jejich fóru, tak jsem nepřestávala kroutit hlavou, jaké to jsou krůty :)
Bezvadná knížka, která mě ani chvilku nenudila. Matka Gerri byla naprosto šílená. A ty rodinné oslavy jedna velká hrůza. Nechtěla bych být v její kůži.
Knížku doporučuji přečíst.