milunka21 komentáře u knih
Kniha se mi moc líbila,nemohla jsem se odtrhnout.teprv má druhá kniha od Woodové a opět si mě získala
Druhý díl jsem si užila mnohem víc než první,protože u prvního jsem viděla snad stokrát film :-D takže jsem pořád srovnávala.Tak a ted honem rychle koupit třetí :-D
Začátek fakt síla,jako máma sem měla co dělat abych četla dál.Jinak je to skvělá napínaví kniha,od ketré se nešlo odtrhnout.
spisovatelka mě zase nezklamala,sice mi z toho připadala Eleonora dost nadr... :-D ale Weirová prostě umí napsat čtivou knihu :-)
Skvělá kniha,je to slabý odvar toho jak to bylo doopravdy ale i tak je to nářez,že se lidi tahle chovali
Ze začátku mě trochu štvalo jak tam pořád bylo že by udělala to a to.Bylo toho moc najednou ale jinak kniha dobrá,moc se těším na další díl :-)
Uzasna kniha do ktere jsem se ponorila od sameho zacatku a nemohla jsem se odtrhnout,cetlo se to samo.Strasne jsem to s hrdiny prozivala,dokonce sem i nadavala nahlas nad tou nespravedlnosti
:-D
Musim zkusit dalsi jeji knihy
Knize jsem dala dvakrát šanci,ale nakonec jsem nedočetla,to jak je to psané je hrůza,vůbec jsem se kvůli tomu neponořila do děje.
Nádherná kniha,četla jsem ji stále dokola a ted ji čtu dětem :-)
Skvělá skvělá skvělá,tak čtivá kniha,úplně jsem to prožívala.Nádherná kniha
Ještě se mi nestalo abych z knihy měla noční můru,vůbec jsem po tom už nemohla zabrat.Knihu už mam naštěstí dočtenou.Pěkně se to četlo,kniha se mi líbila,ale zacloumala semnou takže ted potřebuju něco oddychovýho
Docela těžce se mi to četlo kvůli tomu jak se mluvilo ale i tak se mi kniha moc líbila.Seriál miluju a jsem ráda že se mi podařilo sehnat knihu.Jen nechápu proč v seriálu tak hodně změnili konec
Bylo to slabší,ale docela se mi to líbilo a místama jsem se i zasmála :-D
Moc se mi líbila i když mě jedna věc dost naštvala :-D kdo četl tak určo ví :-)