milunka21 milunka21 komentáře u knih

Hippokratova přísaha Hippokratova přísaha Barbara Wood

Kniha se mi moc líbila,nemohla jsem se odtrhnout.teprv má druhá kniha od Woodové a opět si mě získala

07.12.2015 5 z 5

Město z popela Město z popela Cassandra Clare (p)

Druhý díl jsem si užila mnohem víc než první,protože u prvního jsem viděla snad stokrát film :-D takže jsem pořád srovnávala.Tak a ted honem rychle koupit třetí :-D

04.12.2015 5 z 5

Pohrobci zla Pohrobci zla Nicolas d'Estienne D'Orves

Začátek fakt síla,jako máma sem měla co dělat abych četla dál.Jinak je to skvělá napínaví kniha,od ketré se nešlo odtrhnout.

02.12.2015 5 z 5

Zajatá královna Zajatá královna Alison Weir

spisovatelka mě zase nezklamala,sice mi z toho připadala Eleonora dost nadr... :-D ale Weirová prostě umí napsat čtivou knihu :-)

28.11.2015 5 z 5

Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Skvělá kniha,je to slabý odvar toho jak to bylo doopravdy ale i tak je to nářez,že se lidi tahle chovali

24.11.2015 5 z 5

Kabinet milostných dopisů Kabinet milostných dopisů Alyson Richman

Čtivá a skvělá jako Ztracená manželka :-)

18.11.2015 5 z 5

Skrýš Skrýš Johan Theorin

Napínavé,čtivé ale ten konec?

16.11.2015 4 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Ze začátku mě trochu štvalo jak tam pořád bylo že by udělala to a to.Bylo toho moc najednou ale jinak kniha dobrá,moc se těším na další díl :-)

31.10.2015 5 z 5

Had a hůl Had a hůl Barbara Wood

Uzasna kniha do ktere jsem se ponorila od sameho zacatku a nemohla jsem se odtrhnout,cetlo se to samo.Strasne jsem to s hrdiny prozivala,dokonce sem i nadavala nahlas nad tou nespravedlnosti
:-D
Musim zkusit dalsi jeji knihy

23.10.2015 5 z 5

Lazarovy ženy Lazarovy ženy Marina Lvovna Stěpnova

Knize jsem dala dvakrát šanci,ale nakonec jsem nedočetla,to jak je to psané je hrůza,vůbec jsem se kvůli tomu neponořila do děje.

21.10.2015 1 z 5

Nemilovaní Nemilovaní John Saul

Teda těch vražd a ten konec.Mazec

19.10.2015 5 z 5

Na konci duhy Na konci duhy Virginia Cleo Andrews

Skvělá,celá série.Musim ukořistit další

15.10.2015 5 z 5

Úder hromu Úder hromu Virginia Cleo Andrews

Co kniha to pecka :-)

12.10.2015 5 z 5

Kapky deště Kapky deště Virginia Cleo Andrews

Pěkná kniha a pokračuju už další :-)

09.10.2015 5 z 5

Barbánek – Velká kniha dobrodružství Barbánek – Velká kniha dobrodružství Jiří Havel

Nádherná kniha,četla jsem ji stále dokola a ted ji čtu dětem :-)

30.09.2015

Nevinná zrádkyně Nevinná zrádkyně Alison Weir

Skvělá skvělá skvělá,tak čtivá kniha,úplně jsem to prožívala.Nádherná kniha

24.09.2015 5 z 5

Chlapec v kufru Chlapec v kufru Lene Kaaberbøl

Ještě se mi nestalo abych z knihy měla noční můru,vůbec jsem po tom už nemohla zabrat.Knihu už mam naštěstí dočtenou.Pěkně se to četlo,kniha se mi líbila,ale zacloumala semnou takže ted potřebuju něco oddychovýho

20.09.2015 5 z 5

Malý muž a velká žena aneb Vlak dětství a naděje Malý muž a velká žena aneb Vlak dětství a naděje Věra Sládková

Docela těžce se mi to četlo kvůli tomu jak se mluvilo ale i tak se mi kniha moc líbila.Seriál miluju a jsem ráda že se mi podařilo sehnat knihu.Jen nechápu proč v seriálu tak hodně změnili konec

17.09.2015 5 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Bylo to slabší,ale docela se mi to líbilo a místama jsem se i zasmála :-D

13.09.2015 3 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Moc se mi líbila i když mě jedna věc dost naštvala :-D kdo četl tak určo ví :-)

09.09.2015 5 z 5