mina_harker komentáře u knih
Knížka se mi dost líbila. Neokoukané ruské prostředí, souboj vůlí...
Původní knihu si už nepamatuji nijak podrobně, ale vím, že jsem z ní byla nadšená. Tohle je jen takové loudění peněz od čtenářů, nic zajímavého se tam neděje a za chvíli to skončí.
Knížka mě příjemně překvapila. Na to, že má jít o erotický román, tam erotiky nebylo přehršle, spíš hodně romantiky a celkem uvěřitelní hrdinové (na poměry červené knihovny).
Knížka se mi líbila, příjemná, pohodová romantika s kapkou vtipu. Pro mě velice sympatický hlavní hrdina.
Nejdřív jsem myslela, že si knížku nepůjčím, protože na mě byla moc násilná. Pak jsem to nějak překousla. Hlavní hrdina tedy nebyl žádný princ z pohádky, ale přečíst se to dalo.
Kniha mě hrozně nudila, nutila jsem se k dočtení. Některé epilogy byly lepší, ale celkově nic moc.
Pohodová knížka o přátelství, odpuštění a nových začátcích s romantickou linkou.
První setkání s autorkou. Není to nějaká vysoká literatura, ale přečíst to jde. Hrdinové byli docela sympatičtí, líbilo se mi, že se tam řešila i nějaká traumata z minulosti, strach z budoucnosti (nemocná maminka) a těžké rozhodování mezi dvěma láskami. Jen té erotiky mohlo být méně.
(SPOILER) Knížka mě spíš nudila. Občas tam byly vtipné momenty, ale spisovatelčin styl by potřeboval vypilovat. Závěr dost přehnaný - hlavní hrdina se dosud úplně nevyrovnal s odchodem manželky, tvdil, že už se ženit rozhodně nebude a po asi tak dvou měsících od seznámení požádal hlavní hrdinku o ruku (a to spolu ani ty dva měsíce nechodili).
Pohodové čtení, ale je pravda, že logika děje poněkud pokulhává :-) Chyb v textu jsem si všimla také.
Slabší počin autorky, zajímavé to začíná být až v poslední čtvrtině.
Na autorčiny knihy S láskou, Lukov a Kulti to nemá. Příjemná oddechovka, ale čekala jsem trochu více napětí a konfliktu mezi hlavními postavami.
Na konci mě zklamalo, že se nic neuzavřelo, protože se jedná o první knihu trilogie, to jsem netušila.
Předchozí díl byl lepší. Tady mi chyběl větší rozsah stran, více se dozvědět zejména o Samovi.
Na knihu jsem narazila náhodou, nezalekla se většího rozsahu a dobře jsem udělala. O křížových výpravách jsem si toho z dějepisu moc nepamatovala, takže se mi dostalo zasvěcení do tématu. Postavy byly dobře napsané. Na románovou prvotinu více než ucházející.
Na knihu jsem narazila v rámci čtenářské výzvy a příjemně mě překvapila. Je napínavá i dojemná a docela temná. Můžu doporučit.
Druhý díl série mě hrozně zklamal. Bylo to depresivní a zmatené. Nudila jsem se.