MirkaProk MirkaProk komentáře u knih

Nebe je naše Nebe je naše Luke Allnutt

ufff co k této knize napsat. Bylo to emočně náročné, několikrát jsem ji musela na chvíli odložit, abych se sebrala a zastavila aspoň na chvílí ty proudy slz, abych viděla vůbec na písmenka. Kniha je napsána velmi čtivě, přečteno za jeden večer, kdy jsem po přečtení byla tak rozrušená, že jsem nemohla usnout. Velmi smutný příběh, který mne zasáhl a kniha se mi moc líbila.

17.03.2019 4 z 5

Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

Bezva knížka. Dobře se četla. Zhruba tak v polovině knihy jsem byla trochu zmatená, ale po pár stránkách jsem vše již zase pochopila a konec překvapivý a to mám ráda.

20.11.2018 4 z 5

Řezník Řezník Jennifer Hillier

V celku dobrá kniha. Četla se dobře. A i přesto, že je pachatel znám hned o začátku, tak to neubírá na napětí.

08.11.2018 4 z 5

Noc Noc Bernard Minier

Četla jsem všechny díly a i tento se mi celkem líbil, ale už je toho asi moc a podle závěru je jasné, že bude další pokračování a ani nevím, jestli se mi bude chtít další díl číst. Myslím, že honba za švýcarem už by měla skončit

18.10.2018 2 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Další skvělá kniha od Cartera

25.07.2018 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

úžasná kniha od které jsem se nemohla odtrhnout a přečteno za dvě odpoledne. Mám ráda takovéto knihy

24.07.2018 5 z 5

Noční dům Noční dům Jo Nesbø

Zatím se mi líbily všechny knihy od Nesba a ani tato není výjimkou. Kniha rozdělena do tří částí a každá je skvělá. Děj třetí části jsem tušila.

29.12.2024 5 z 5

Okno s dívkou a ptáčkem Okno s dívkou a ptáčkem Dagmar Digma Čechová

Kniha napsaná čtivě, ale nějak nevím, jestli se mi to líbilo, nebo ne. Příběh určitě zajímavý, hlavně když vyprávěla Gale, ale nějak to nebylo ono, předchozí knihy, které jsem četla od autorky se mi líbily mnohem více.

23.09.2024 4 z 5

Poutník pod hvězdami Poutník pod hvězdami Ilona Borská

Velice krásná kniha. Čtivě napsáno. Doporučuji k přečtení.

14.07.2024 5 z 5

Vražedná lhůta Vražedná lhůta Andreas Gruber

Celkem slušný thriller. Určitě si někdy přečtu další díly z této série

24.03.2024 4 z 5

Pamatuj na smrt Pamatuj na smrt Aleš Novotný

Ale jo, celkem dobrý. Taková pohodová detektivka.

21.10.2023 4 z 5

Rozsudek smrti Rozsudek smrti David Urban

Nooo, tak za mě fakt dobrá kniha. Kniha se čte velmi dobře, děj má spád a ten konec, fakt hustý. Pro mě příjemné překvapení, že i česká detektivka může být takhle dobrá. Určitě přečtu nějakou další knihu od tohoto autora.

18.10.2023 5 z 5

Krvavý anděl Krvavý anděl Franck Thilliez

Chvíli mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak už to bylo čteno na jeden zátah. Určitě si přečtu další díly. Celkem dobrý thriller.

06.04.2023 4 z 5

Pavouk Pavouk Lars Kepler

Tak, jak jsem zvyklá u dvojice Lars Kepler, opět velmi čtivě napsáno. Knihu jsem zhltla jako malinu. Možná překombinované, nereálné, ale to mi vůbec nevadilo a kniha se mi moc líbila. Doporučuji k přečtení. A už se těším na další díl z této série.

15.02.2023 5 z 5

Znesvětitel Znesvětitel Paul Finch

Bezva detektivka, kde nechybí napětí. Určitě si přečtu další díl.

26.12.2021 5 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Kniha se mi moc líbila. Ale o trochu méně než Hana.

16.08.2021 4 z 5

Ta, která prohraje Ta, která prohraje Liv Constantine

Tato kniha byla pro mne zklamáním. Kdyby měla aspoň o 250 stran méně, tak by se vůbec nic nestalo. Kniha byla pro mne zdlouhavá a nudná. Na konci knihy je sice malý neočekávaný zvrat, ale ani ten to nezachránil.

16.08.2021 1 z 5

Němá dívka Němá dívka Hans Rosenfeldt (p)

Čtivě napsaná detektivka, která mne bavila. Určitě si přečtu i ostatní díly.

24.01.2021 4 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

I přesto, že tento druh knihy nemám moc ráda, tak tento příběh se mi moc líbil. Moc se mi líbila povaha Tiffy i Leona a moc jsem si přála, aby to dopadlo, tak jak to dopadlo. Takové moc pěkné oddechové čtení. A kniha má moc pěknou obálku.

12.08.2020

Náledí Náledí Carin Gerhardsen

Po přečtení Hammarbyjské série, která byla naprosto skvělá, jsem od této knihy čekala úplně něco jiného. Kniha se četla dobře, proto jsem ji přečetla za dva dny. Na konci mírné překvapení, ale jinak mě nějak nenadchla, ale ani nemohu říct, že by byla špatná. Znovu už bych ji nečetla, ale nelituji, že jsem ji přelouskala.

03.05.2020 3 z 5