mirunda mirunda komentáře u knih

Vražda s vůní mandlí Vražda s vůní mandlí Camilla Läckberg

Brala jsem knihu jako oddechovku. Rychle se četla, ale děj pro mě nebyl ani moc zajímavý. Překvapilo mě tedy rozuzlení.

30.04.2017 3 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Tato zatím poslední kniha autora mi přišla nejslabší, některé situace byly opravdu absurdní až neuvěřitelné, ale i tak jsem ji zhltla docela rychle.

04.02.2017 4 z 5

Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Kniha se velmi dobře četla, jen byla hrozně moc smutná. Raději jsem si ani moc nepředstavovala, jak hrozné to muselo opravdu být ..

29.01.2017 5 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

Opět přečteno jedním dechem a napínavé až do konce.

13.01.2017 5 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm Tess Gerritsen

Nějak se nemohu rozhodnout, jestli se mi kniha líbila nebo ne. Klasickou Tess mám určitě raději, ale četlo se to vcelku dobře.

12.12.2016 3 z 5

Gang Gang Martina Cole

Tento žánr a tyto knihy běžně nečtu. Kniha se dobře a rychle četla, ale neustálé opakování jednoho a toho samého mě strašně vadilo. Autorka psala jako by si myslela, že čtenář si nic nepamatuje a určitě pasáže psala stále a stále dokola. Příběh jako takový se mi líbil, dokonale popsané postavy i se svými všemi vlastnostmi a emocemi. Proto alespoň tři hvězdy

22.10.2016 3 z 5

Ohrožená Ohrožená Rachel Abbott

Předchozí knihy mě bavily mnohem víc. Tady mi to přišlo až do poslední chvíle zbytečně překombinované.

09.09.2016 3 z 5

Reportér Reportér Sandra Brown

Napínavé až do úplného konce. Přečetla jsem jedním dechem, ostatně skoro jako všechny její knihy.

07.08.2016 5 z 5

Voľba Voľba Nicholas Sparks

Po knihách které jsem četla před touto to je jednodenní oddychovka.

22.05.2016 4 z 5

Dva krůčky po mokrém písku Dva krůčky po mokrém písku Anne-Dauphine Julliand

Po přečtení této knihy nějak nemám slova k hodnocení.

24.04.2016 5 z 5

Spi sladce Spi sladce Rachel Abbott

I druhá kniha od této autorky byla napínavá od začátku do konce a pro mě i s překvapivým koncem :-)

24.03.2016 5 z 5

Motiv Motiv Jonathan Kellerman

Jako vždy mě Kellerman nezklamal. Jeho knihy mě baví vždy

05.02.2016 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Ostatní knihy této spisovatelky se mi líbily mnohem víc. Této jsem až do poslední stránky nemohla přijít na chuť a jen proto, že knihy neodkládám, jsem ji dočetla až do konce. Příběh mi přišel nezajímavý a mnohdy až nudný ... škoda

23.01.2016 3 z 5

Zapomenuté dítě Zapomenuté dítě Charlotte Link

Velmi dobře se mi kniha četla a i příběh byl pro mne zajímavý. Do konce jsem netušila, kdo vraždil ..

19.01.2016 5 z 5

Odplata tě nemine Odplata tě nemine J. D. Robb (p)

I když bylo od začátku vědět kdo je vrah, bavila mě tato kniha stejně tak jako všechny knihy s Evou Dallasovou

12.01.2016 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Na to že to je světový bestseller to zase taková bomba nebyla. První polovina knihy byla pro mne velmi nudná a nešlo mi se pořádně začíst, druhá půlka byla už o poznání lepší, ale četla jsem mnohem záživnější knihy

29.11.2015 4 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Výborná detektivka s výbornou zápletkou. Napínavé od začátku až do konce.

25.11.2015 5 z 5

Zabiják Zabiják Jonathan Kellerman

Kellermana mám moc ráda, ale musela jsem mu postupně přijít na chuť. Nicméně tato kniha se mi moc líbila

03.11.2015 5 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Ne že bych ji četla jedním dechem, ale byla dobrá.

16.08.2015 4 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Kniha mne velmi chytla a moc bavila. Nečekaná a plná zvratů.

18.07.2015 5 z 5