Misan1993 Misan1993 komentáře u knih

Můj soukromý nepřítel Můj soukromý nepřítel Amélie Nothomb

Čteno jedním dechem, skvělá knížka ;)

09.05.2013 5 z 5

Romeo a Julie Romeo a Julie William Shakespeare

Shakespear je pan dramatik. Ty obrovské dialogy, neuvěřitelné, každý by měl zkusit něco od něj přečíst, doporučuji!

08.05.2013 5 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Byl sem nucen přečíst, ale nelituju toho. Parádní knížka!

08.05.2013 5 z 5

Jáma a kyvadlo a jiné povídky (34 povídek) Jáma a kyvadlo a jiné povídky (34 povídek) Edgar Allan Poe

Parádní a kdo říká že ne musí si uvědomit že v jeho době nebyli různí zombíci a podobné hororové postavy jako dnes a i tak perfektně dokázal navodit hororovou atmosféru..!

03.05.2013 3 z 5

Kmotr Kmotr Mario Puzo

Co dodat! ...ANO, tato kniha je prostě trhák, skvělá autorova práce od první do poslední stránky! Kloubouk dolů..:)

03.05.2013 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Skvělá práce paní Rowlingové, prostě skvělá kniha jako všechny ostatní od ní.

26.04.2013 5 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Skvělá práce paní Rowlingové, prostě skvělá kniha jako všechny ostatní od ní.

Nymfomanky z Rocky Flats Nymfomanky z Rocky Flats Mario Acevedo

Co na to říct takovej docela čtivej levnásek, z levných kniz za symbolických 9 Kč.

26.04.2013 2 z 5

Čas opovržení Čas opovržení Andrzej Sapkowski

Sapkowski zase nezklamal, bohužel na další díl až po maturitě, o to víc se na to však těším!

26.04.2013 4 z 5

Krev elfů Krev elfů Andrzej Sapkowski

No i tento díl mně plně pohltil! :)

Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Tento díl je pro mě asi nejlepším, nevím čím to je , všechny jeho knihy o zaklínačovi jsou skvělé, ale to bude asi tím prvním dojmem.

Záhada domu Marwicků Záhada domu Marwicků Darcy Coates

Vždy když potřebuji vypustit, sáhnu po jednom ze série domů a nezklame.. jednoduché, ale účel splní na jedničku.

15.09.2022 3 z 5

Horký vítr / Red Wind Horký vítr / Red Wind Raymond Chandler

Chcete se učit anglicky? Nečtete mirrorbooks. Já se pokoušel svou angličtinu s tímhle zdokonalit a je to jen ztráta času. Zkuste se pustit rovnou do anglické.

05.02.2019 4 z 5

Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

Já to slyšel v audiopodobě a mohu jen doporučit. Opravdu zvláštní námět, ze kterého se Kingovy podařilo "vyždímat" co potřeboval.

05.02.2019 4 z 5

Rázová vlna Rázová vlna František Kotleta (p)

Tak tady je těch mrtvol dost i na mě :)

09.03.2018 4 z 5

Nezbytné věci Nezbytné věci Stephen King

Prvních 500 stránek super, konec žádná velká hitparáda.

06.11.2017 4 z 5

Královská hraničářka Královská hraničářka John Flanagan

Konec skvělé série, mohlo toho být klidně víc. :( Ještě, že mám v záloze bonusový díl, který půjde na řadu co nevidět :)

25.01.2017 5 z 5

Obléhání Macindawu Obléhání Macindawu John Flanagan

Další jednodechovka ;)

04.11.2016 5 z 5

Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Co na to říct? No opět luxus, tentokrát s pořadovým číslem 4! ;)

28.10.2016 5 z 5

Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Po špičkovém hodnocení jsem se rozhodl, že si udělám radost a koupím si box celé série Hraničářova učně. Teď můžu říct jen jedno: Paráda!!! P.S. a pořád na mě čeká 11 dosud netknutých kousků :)

17.10.2016 5 z 5