Misan1993

Konec skvělé série, mohlo toho být klidně víc. :( Ještě, že mám v záloze bonusový díl, který půjde na řadu co nevidět :)

Vřele doporučuji! V tomto období je to jasná volba ;) super i jako audiokniha. Vánoční atmosféra z knihy jenom sálá!

Sakra už jen šest dílů!..., pomalu ale jistě se dobrodružství zkracuje!

Co na to říct? No opět luxus, tentokrát s pořadovým číslem 4! ;)

I když mě asi každý komiksový čtenář ukamenuje, na mě kniha nepůsobila nejlíp.

Co na to říct jiného než paráda!! Jen škoda, že nejde dát více hvězd!

Další vynikající kousek, který mě utvrzuje v tom, že přímá koupě dvanáctidílného boxu byla skvělá investice. Přečteno skoro jedním dechem a po třetím díle šáhnuto rychlostí předávky štafetového kolíku. Super kniha.

Po špičkovém hodnocení jsem se rozhodl, že si udělám radost a koupím si box celé série Hraničářova učně. Teď můžu říct jen jedno: Paráda!!! P.S. a pořád na mě čeká 11 dosud netknutých kousků :)

Další slovník vulgarismů v podání Kotlety, který mě zpříjemnil nějaký ten čas. Když to porovnám s Příliš dlouhou swingers party, tak je to kvalitou mnohem výš. Jinak od Kotlety už je to moje šestá kniha a zatím příjemné překvapení ze světa tuzemské fantasy.

Po dočtení trilogie mi vytanula malá otázka: Proč proboha Peeta a ne Hurikán???

Okolo téhle knížky jsem v knihkupectvích chodil tak dlouho, až se tedy ocitla u mě doma na poličce a já se do ní pustil. Na to, že jsem ke knize přicházel s velkým očekáváním, tak si myslím, že vše co má kniha splňovat tak čtenáři nabídla. Hodnotím 4/5, protože pro další díl hned letět nemusím. ;)

Myšlenka teda perfektní, ale podání knihy mě bohužel neohromilo. Za tu cenu žádnej trhák.

Když chcete od Kinga dobrý povídky, určitě sáhněte po Černočerné tmě, Bazar zlých snů Vám takovou kvalitu nenabídne. Ale některý nejsou tak zlý ;)

Co na to říct, to byla jízda. Perfektní kniha plná skvělých zápletek a zvratů od začátku do konce.

V knihkupectví jsem to zahlédl mezi zlevněnými kousky za 79Kč, tak jsem to zkusil a udělal jsem dobře!

Nejdřív velice poutavé, potom už jen prudký let dolů ukončný třicet stránek před koncem, kdy už jsem se u knihy opravdu trápil. Ze čtyř povídek nejde udělat kvalitní román, to prostě ne!

Kvalitní čtení, ale místy velké výkyvy ve kvalitě děje. Nejdříve 200 stránek nic a pak naprostá bomba. No já dávám 80% :)