Misan1993 Misan1993 komentáře u knih

Eragon Eragon Christopher Paolini

Koupě této knihy byla SKVĚLÁ VOLBA! Vlastně né jen knihy, ale celého kompletu a ani při nejmenším toho nelituji. Neřízeným tempem jsem prolétl první díl a už předemnou na stole stojí Eldest. Poklona autorovi, tohle fantasy já můžu.

04.11.2015 5 z 5

Neviditelné nestvůry Neviditelné nestvůry Chuck Palahniuk

Kniha mi nedala to co jsem od ní očekával a styl psaní Chucka Palahniuka asi není můj šálek kávy. Avšak do detailu propracovaná kniha. Zůstávám u svého fantasy a kriminálek.

01.11.2015 3 z 5

...a je čas zabíjet ...a je čas zabíjet John Grisham

Skvělá kniha se strhujícím soudním procesem a jedinečným advokátem Jakem Brigencem. I když se mi kniha dostala do ruky až po přečtení Platanové aleje, tudíž dějového pokračování, knihu jsem si naprosto užil a můžu jí jenom doporučit.

16.10.2015 5 z 5

Platanový rad Platanový rad John Grisham

Další bomba v podání právnického mistra Johna Grishama, akorát škoda, že se mi dostal do ruky dřív tento druhý díl. K narozeninám jsem dostal oba, ale tento mi byl věnován o pár hodin dříve :) Doporučuji!

24.09.2015 5 z 5

Klient Klient John Grisham

Tento příběh jsem prožil s Markem Swayem. Na týdenní dovolené v Chorvatsku jsem měl od Grishama ještě vyvolávače deště, ale stejnak nebylo v závěru co číst. Pan Grisham mě stále utvrzuje v tom, že psát on umí.

02.09.2015 5 z 5

Vyvolávač deště Vyvolávač deště John Grisham

Tento příběh jsem prožil s Rudym Baylorem. Neuvěřitelně propracovaná knížka, která dá čtenáři víc než jen zážitek.

30.08.2015 5 z 5

Prachy, prachy, prachy Prachy, prachy, prachy Ed McBain

Nejdříve super rozjetý začátek, ale vyústění děje bylo malinko slabší.

17.08.2015 3 z 5

Poldové Poldové Evan Hunter (p)

Jedna z těch Evanovejch lepších kousků, v knize je víc linií konajících zločin, takže o to větší zábava. 87. revír nikdy nezklame :)

29.07.2015 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Tohle by si měly přečíst budoucí maminky dětí ve větších městech, protože tahle kniha nese obrovské poučení. Kdo by vůbec tušil, jak moc mladé lidi může tohle svinstvo potkat.

25.06.2015 5 z 5

Delikátní Dexter Delikátní Dexter Jeff Lindsay (p)

Dexter opět školil, ale tentokrát pořádně. Podle mne nejlepší díl ze série.

21.05.2015 4 z 5

Prokletí rodiny Fearů Prokletí rodiny Fearů Robert Lawrence Stine

Pro mě Stopy hrůzy s pořadovým číslem 4. a můžu říct, že zatím nejlepší kousek.

18.05.2015 5 z 5

Pokoj její duši Pokoj její duši Wendy Darlenová (p)

Hrůzu mi to teda nenahnalo, to ani náhodou, ale základní myšlenka nebyla vůbec špatná.

17.05.2015 4 z 5

Krev příšery Krev příšery Robert Lawrence Stine

Jako mladšímu mi tyhle kousky od pana Stina přidělávaly potíže s usínáním, ale bylo to super! ;)

15.05.2015 5 z 5

Lunapark Lunapark Stephen King

Mám rád napínavé příběhy, mám rád prostředí lunaparků v knize, mám rád kvalitní literaturu a především mám rád S. Kinga, který se postaral o skvělý zážitek při čtení této knížky. Vřele doporučuji lidi!

22.04.2015 5 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Perfektní kniha, zajímavý děj, parádní myšlenka. Avšak na moje gusto místama trochu tahané. Kdyby to Stephen alespoň o nějaký to půlkilo smrsknul, nebylo by to na škodu. :)

20.04.2015 4 z 5

Čarodějky na cestách Čarodějky na cestách Terry Pratchett

Stařenka Oggová a její dopisy jsou nejlepší :)

15.04.2015 5 z 5

Zabiják Zabiják Émile Zola

Jedna z knížek k maturitě, která mě nasměrovala na "cestu čtenáře". Zabiják aneb jak může alkohol dostat člověka až na samé dno. Detailní pasáže ze začátku poněkud zdlouhavé, pak jsem si zvyknul a staly se nedílnou součástí kvalitního čtení :)

07.04.2015

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Tolikrát jsem od holek slyšel ať si to přečtu, když mám rád fantasy atd...až se nakonec stalo a byl jsem příjemně potěšen, třeba vezmu jednou do ruky i dvojku ;)

07.04.2015 4 z 5

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Přečteno formou vyvolávání asi ve druhé třídě, příjemné čtivo pro mladší generaci ;)

07.04.2015 5 z 5

Nohy z jílu Nohy z jílu Terry Pratchett

Další unikátní kousek z prostředí Zeměplochy a další unikátní kousek zdobící moji knihovnu. Když si vzpomenu na to, že už tu Terry není a z jeho rukou nevzejde další skvělé dílo, člověk si v tu chvíli uvědomí o co světová fantasy přišla :/

03.04.2015 5 z 5