Misan1993 komentáře u knih
V mém hodnocení tomu hvězdičku určitě přidal závěr. Avšak od Deavera jsem četl sběratele kostí a kůží a ty mě teda bavili více.
Neznám lepší metodu jak přestat s kouřením, než tu, kterou vymyslel Stephen do své povídky!
Jo, i mě při čtení bolely nohy!
Od knihy jsem se neodtrhnul.
Pro mě jako čtenáře literatury z malinko jiného soudku příjemná, lehce psychopaticky laděná změna v podání Christiana Greye :) Nemůžu si pomoct, ale nějaký ten pocit z knížky mě vrací k pohádce Kráska a zvíře. :)
P.S. Ne každému autorovi se poštěstí prodat během prvních čtyř dní 1 milion výtisků.
P.S.S. Zajímavé, ale zatím jediný mužský čtenář Greye v této diskuzi.
Film Zelená míle nastavil vysokou laťku. Knižní série je však ještě výš. Neuvěřitelný čtení.
Bohužel oproti trilogii Bratrstva krve malinko ze slabšího šálku. Nic extra, ale zároveň nic co by se nedalo číst.
Nesmrtelnější bytost než Honza Bezzemek snad nemůže existovat! :)
Tahle knížka byla jednodenní záležitost! Fakt hustej nářez!
Dvacet vulgarismů na jedné stránce? Proč ne, čtivé to je!
Peklo podáno neuvěřitelným stylem :) První knížka od autora a mohu jen chválit!
Je to tady, nejlepších 2400 stran této úžasné série za mnou. Jedna z velkých srdečních záležitosti pro mě. Teď už jen kvalitní remake a máme na světe čtyři neuvěřitelné filmové trháky.
Knihu za knihou se Paoliny zlepšuje, děj nabírá na obrátkách a mě nezbývá nic jiného než se vrhnout na čtvrtý díl! :)
Koupě této knihy byla SKVĚLÁ VOLBA! Vlastně né jen knihy, ale celého kompletu a ani při nejmenším toho nelituji. Neřízeným tempem jsem prolétl první díl a už předemnou na stole stojí Eldest. Poklona autorovi, tohle fantasy já můžu.