Misan1993

Knihy Cartera jsou dosud a s velkým náskokem nejlepší zboží, co můžou Levné knihy nabídnout.

Začátek knížky vypadal slibně, avšak postupně mě začala nudit. Nevím proč, ale tento King mě příliš nezaujal. Z pera mistra vznikly už i lepší kousky.

Chcete se učit anglicky? Nečtete mirrorbooks. Já se pokoušel svou angličtinu s tímhle zdokonalit a je to jen ztráta času. Zkuste se pustit rovnou do anglické.

Kniha byla parádní. Atmosféra z toho jen sálala. Film nedoporučuji, levná kravina.

Parádní napínavá kniha z prostředí Kingova Castle rocku. Pokud se rozhodujete o koupi psa, doporučuji přečíst.

Čtete, čtěte, až se dočtete dokonce a pořádná zápletka nikde.

Vždy si říkám, že mě Carter už nemůže ničím překvapit. Vždy to není pravda!!

Kniha nenadchla ani neublížila. Znám knihy co mě ponoří do děje více.

Já to slyšel v audiopodobě a mohu jen doporučit. Opravdu zvláštní námět, ze kterého se Kingovy podařilo "vyždímat" co potřeboval.

Po dočtení sedmidílné ságy jsem byl zklamaný, že je všemu konec. Díky bohu, NENÍ :)

Úžasnej nápad!! Opravdu něco výjimečného! Jsem moc rád, že jsem na knížku narazil a měl čest si jí přečíst! Paráda :)

Dlouho trvalo, než jsem se do knížky pustil. Ale když jsem jí vzal do ruky, už to šlo rychle. Být časově neomezený, tak padla na jeden zátah :)