Misha224 Misha224 komentáře u knih

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Zajímavá a čtivá kniha. Psaní autorky mi prostě sedne.

17.10.2018 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Pro mne to je taková průměrná detektivka. Nenadchne ani neurazí.

27.06.2018 3 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Smutná kniha, že které bychom si měli vzít ponaučení.Zijeme dnes v takové době, že máme nebo můžeme mít vše na co pomyslime a bohužel si toho často nevazime. Je opravdu smutné, co museli ti lidé prožívat,nelze pochopit chování těch bestii, co se vyzivali na bolesti a utrpení nevinných lidí... Tuto knihu by si měl přečíst každý, aby si uvědomil,jake má štěstí, že žije v této době!

10.05.2018 5 z 5

Devatenáct dopisů Devatenáct dopisů Jodi Perry

Kniha se mi líbila, četla se dobře. Pro ty, kteří mají rádi romantické knihy je to super čtení.

11.06.2020 5 z 5

Mariana Mariana Susanna Kearsley

Pěkný příběh okořeněný špetkou duchařiny,libilo se mi překrývaní minulosti s přítomností. Jen škoda, že konec byl moc uspěchaný..

13.03.2019 4 z 5

Musela jsem zemřít Musela jsem zemřít Anita Moorjani

Zvláštní kniha, bavila mě část o životě před nemocí, poté už se slova moc často opakovala..Určitě je to dost obdivuhodné přežít něco takového..

27.02.2019 3 z 5

Prosím vás, sestřičko Prosím vás, sestřičko Hana Marie Körnerová (p)

Knihy této spisovatelky mne nikdy nezklamou, příběh má zajímavý děj, který se odehrává v nemocničním prostředí. Pěkná oddychovka.

06.02.2019 5 z 5

Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Krásná kniha, autorka opět nezklamala. Kniha se čte jedním dechem, prolínají se tu dvě časové linie a od začátku vás kniha vtáhne do děje.

03.02.2019 5 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Krásná kniha se zajímavým příběhem. Pro mě by byla více zajímavější, kdyby byla napsaná jen o Danovi a Stelle. Děj odehrávající se v současnosti mi přišel až moc pohádkový..

04.10.2018 5 z 5

100 dní štěstí 100 dní štěstí Fausto Brizzi

Mně se kniha líbila, smutný podtext knihy, který zaujme svým vtipným podáním.

29.07.2018 4 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Úžasná kniha, která dokáže vtáhnout do děje. Každou přečtenou stránkou ve mně sílilo napětí, jak celý příběh dopadne.

04.05.2018 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Zase Top detektivka. Bryndza svými knihami nezklame.

11.04.2019 5 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Vtipná kniha s vtipným podáním. Životy několika rodin, kteří žijí na dědině.

02.04.2019 3 z 5

Dům, ve kterém jsme vyrůstali Dům, ve kterém jsme vyrůstali Lisa Jewell

U knihy mě zaujala obálka a to sem ještě netušila, co se skrývá uvnitř knihy. Krásný a zároveň smutný příběh o matce Lorelai a jejich dětí. Víc netřeba dodat, kniha přečtena za velmi krátkou dobu :)

23.02.2019 5 z 5

Děkuji, sestřičko... Děkuji, sestřičko... Hana Marie Körnerová (p)

I druhý díl je velmi čtivý,oddychovka, která nezklame. Jde o pokračování života mladé sestřičky Sylvie.

20.02.2019 4 z 5

Motýlí ostrov Motýlí ostrov Corina Bomann

Krásný příběh , dvě časové linie a v každé je něco, co vás nutí číst dále.

16.02.2019 4 z 5

Jmenuju se Tomáš Jmenuju se Tomáš Ota Kars

Krásná vzpomínková kniha na geniálního herce, jehož filmy jsem milovala už jako malá holka. Velká škoda, že tak brzy opustil tento svět! Touto knihou se člověk dozví spoustu informací o Tomášovi a jeho krátkém životě...

31.01.2019 5 z 5

Zachránit! Příběh ženy, která ukrývala rodinu Anne Frankové Zachránit! Příběh ženy, která ukrývala rodinu Anne Frankové Miep Gies

Po deníku jsem sáhla po této knize a bavila mě více. Příběh Miep, která se svými spolupracovníky ukrývala rodinu Frankovych v továrně kde pracovala. Určitě oceňuji jejich odvahu, muselo být těžké ukrývat židy i za tu cenu, že přijdou o život...

09.11.2018 5 z 5

Deník Deník Anne Frank

Silná kniha vyprávěná dospívající dívkou, která sepisuje své pocity do svého deníku. Muselo to být hodně těžké pro ni i pro ostatní, kteří museli přežívat v zadním traktu. Četla jsem i knihu "ZACHRÁNIT", kterou napsala žena, která je ukrývala a pracovala pro otce Anny Frank a mohu ji doporučit.

03.11.2018 4 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Jako vždy autor nezklamal, jeho detektivky jsou super. Napínavé až do konce.

01.11.2018 5 z 5