Miška935 komentáře u knih
Moc jsem si nedokázala představit co v knize bude. Naprosto skvěle zakončení série. Ikdyz takové epilogy mohou být na konci knihy, ale i tak to nevadí je tady toho o dost více.
Nemám slov naprosto dokonalá kniha! A určitě ji doporučuji všem
Me se to líbilo. Bylo to romantické stvořené pro me.
Byl to super díl opět překvapeni na konci :) jsem fakt zvědavá na poslední díl už aby byl
Začátek mi přišel takový dost nudný a měla jsem celkem problem se zacist. Ale pak za půlkou se to rozjelo a docela me to bavilo. Další díl si přečtu a jsem na nej zvědavá :)
Je to velmi milá oddechovka. Ruby byla opravdu silena, ale dost me bavila a u knihy jsem se jenom usmívala. A Adam? Takového chlapa by chtěla každá doma Řekla bych, ze to je kniha na styl od Jo Watson :)
Skvěle napsána kniha. Byla vtipná od začátku až do konce. A taková zápletka, snad není ani reálná, ale neskutečne me to bavilo. A samozřejmostí je i happyend
Wow, wow vůbec jsem netušila kdo za tím bude a ze to bude ta osoba tak to už vůbec ne. Dokonalost. Už se těším na další její tvorbu
Když jsem přečetla prvních par stran, tak me moc nebavila a odložila jsem ji. Ale teď jsem se k ni vrátila a jedním slovem wow nechápu jak jsem ji mohla odložit. Moc pěkný příběh. Colleen to proste umí!
Tohle snad nenapsala Elle, tohle se ji vůbec nepodoba. Kniha má takový příběh strasne rychlý. Přijde mi tato kniha úplně zbytečně napsána. Ono klidně všechny ty knihy mohla dat do jedné, udělala by lip. Škoda, protože kniha je to velice ctiva.
Tohle byla za me super kniha, příběh to mělo taky nejaky, uvidíme jak se to vyvine dále. To ze byl sex snad na každé stránce mi vůbec nevadilo a dost me tato kniha bavila.
Jako vůbec tato kniha nebyla špatná, prave naopak. Hrozne moc me bavila a příběh se autorce opravdu povedl. Ještě jsem nic od této autorky necetla, tak určitě přečtu další knihy.
Prvních 130 stran bylo dost trapných a ujetych, ale je pravda, ze jsem se i dost nasmala. Ale potom se to uz dalo a dost se mi to i líbilo. Kniha je velice ctiva a taky oddechova. zkratka na letní večer jako dělaná, protože se u ni nemusí přemýšlet.
Tohle lze říct jedním slovem a to nádhera! Akorát jako takto utknout konec mi nepřijde fér a rada bych pokračování :)
Já se do této knihy přímo zamilovala, děj byl dokonalý. Místy vtipná kniha, ale ten konec ten byl dokonalý, že mi ukápla i slza. Další skvělá kniha od ní a těším se na její další knihu až si přečtu. :)