Miška935 komentáře u knih
Kniha se mi líbila, ale něco mi v ni chybělo. Je to takové čtení pro mladistvé. Příběh to mělo moc hezky a stránky se četli samy.
Tohle byla tak krásná letní oddychovka. Moc krásný příběh, který me neskutečně bavil
Kniha mě nesmírně bavila, mám ráda advokátské prostředí, najdete tam i něco z mafiánského prostředí, příběh mi přišel slabý, ale i tak se mi to líbilo. Kniha je čtivá, hoooodně vtipná a už začínám číst druhý díl.
Začátek knihy byl pro me opravdu nudný a často jsem se do knihy musela nutit. V polovině knihy už to bylo lepší a lepší, ale furt mi tu chybí nejaky wow efekt. Ale jako rozhodne me zajímá co je v dalším díle, dost síleně to skončilo.
Tohle je taková lahůdka na jeden večer, opravdu jsem to přečetla za dnešní večer. Jelikož je to série, řekla bych ze to mohla vydat do jedné knihy když jedna kniha má tak malo stran. Příběh se mi líbil a neprestavala jsem číst, sice ze začátku mi to přišlo docela nuda a dělalo mi problem se do této knihy zacist. Akorát bych cekala více rozvinutí děje. Takže za me takový prumer
Tato kniha ve me vyvolala ze začátku naprostou nudu. Hrozne moc se dej táhl. Ale nakonec se mi kniha líbila sice téma jako ze se zamiluje do svého nevlastního brachy bych řekla ze je zcela reálné, někdy citum neporucis. Uvidíme jak se to vyvine dal.
Skvěle napsané, je i o tom seriál na netflixu Virgin River, ale kniha je skvěle napsaná. Nádhera! :)
Příběh se mi moc líbil a určitě si přečtu i další díly. :)
Začátek byl pro mě docela zvláštní, nudný. Začalo mě to bavit o par stran dále a naprosto skvělá kniha.
S knihou jsem velice spokojena, byla naprosto skvělá. Ikdyz mi přijde, ze na školu už jsem stará, tak tyto knihy neskutecne mám rada. No nic jdu na další díl
Taková jednohubka na jeden večer. Příjemný a předvídatelný příběh. :)
Skvele popsána kniha o sexu, sice ne každému sedne. Mě se vážně líbila
Uff konečně docteno. No začátek byl strasne pomalý a myslela jsem, ze to nedoctu. Ale pak už se to číst dalo a jsem spokojena :)
Milá kniha u které nemusíte moc přemýšlet. Kniha pro mladé holky, ale me se to docela líbilo. Jsem teda zvědavá na třetí díl
Kniha se mi nesmírně líbila, byla ctiva a kapitoly krátké. Ikdyz bych řekla, ze to je čtení pro mladé, tak tady mi to nevadilo a hltala jsem každou stranu.
Celá kniha mě nesmírně bavila a hltala jsem každé slovo. Opravdu nádherně napsaná kniha. :)
Mě se to hodně líbilo, začátek trosku zdlouhavý, ale příběh byl skvělý, poutavý. Minulost a přítomnost je skvělá. :) Rozhodně bych ráda další její příběh.
Na to, že se kniha označuje vánoční příběh, tak teda vůbec žádná vánoční atmosféra. Serena byla hodně organizovaná a Jean Luc ten byl pravý opak. Ale i tak se mi příběh líbil, vlastně se to odehrávalo v jednom dni a trochu druhého dne. Nemá to moc stran, takže to byla oddechovka na jeden večer. :)
Kniha se mi moc líbila, nemohla jsem přestat číst! Postavy, příběh za mě všechno dokonalé.